LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian
User Name
Password
Debian This forum is for the discussion of Debian Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-25-2006, 08:47 AM   #1
h2gofast
Member
 
Registered: Dec 2002
Distribution: Debian
Posts: 154

Rep: Reputation: 30
icons in evolution are gone after upgrade


running debian testing with some unstable. I upgraded a few days ago and now the icons in evolution are red x's. Everything is functional. Is there something I need to apt-get install to get my icons back?
 
Old 04-25-2006, 02:11 PM   #2
rickenbacherus
Member
 
Registered: Mar 2003
Location: colorado springs. colorado
Distribution: Debian-Sid 2.6.24-rt1
Posts: 290

Rep: Reputation: 30
I think you might need the testing gnome icon theme.
Code:
apt-get install gnome-icon-theme/testing
 
Old 04-25-2006, 10:06 PM   #3
h2gofast
Member
 
Registered: Dec 2002
Distribution: Debian
Posts: 154

Original Poster
Rep: Reputation: 30
thanks but....
apt-get install gnome-icon-theme/testing
Reading package lists... Done
Building dependency tree... Done
Selected version 2.14.2-1 (Debian:testing) for gnome-icon-theme
gnome-icon-theme is already the newest version.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 377 not upgraded.

Not sure what else it could be.
Might be one of those things that mysteriously fixes itself after a couple of apt-get upgrades.
 
Old 05-24-2006, 05:15 PM   #4
Gazbo Satyr
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Distribution: Debian
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Evolution Missing Icons: Workaround

I run a Debian/testing system.
On email lists, some people report this fixed the problem:
gtk-update-icon-cache /usr/share/icons/hicolor/
It didn't work for me, probably because I'm using a non-default theme with non-default icons. Changing my theme to use default icons fixed the problem. How to make this change is described below:


From the desktop panel select: Desktop -> Preferences -> Theme This opens the "Theme Preferences" window.
Click the "Theme Details" button. This opens the "Theme Details" window.
Click the "Icons" tab. Select "GNOME" from the list. Click "Close".
In the "Theme Preferences" window, Click close.
Restart evolution 2.6. The icons should be there.

For more details browse bug number 296029 at bugs.debian.org
 
  


Reply

Tags
debian, evolution


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Icons on my Evolution install... fieldyweb Linux - Software 5 05-10-2006 09:54 PM
Shortcut icons missing in Ximain Evolution 1.2.1 bluester Linux - Software 3 11-12-2005 12:43 AM
Changing Evolution 2.2.3 Theme icons MikeyCarter Linux - Software 0 10-18-2005 10:21 PM
KDE 3.1 upgrade to 3.3.1 - missing icons? decavolt SUSE / openSUSE 4 11-03-2004 12:51 PM
HOW-TO Upgrade Evolution anaylo Linux - Newbie 12 01-22-2004 07:47 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian

All times are GMT -5. The time now is 10:06 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration