LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking > Linux - Wireless Networking
User Name
Password
Linux - Wireless Networking This forum is for the discussion of wireless networking in Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-17-2005, 12:28 PM   #1
debasisdan
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2005
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Error for wireless request "Set Encode" (8B2A) for ath0 Suse 9.0



Hi !
I am using Netgear WG511T card under Suse 9.0. when I try to connect using
ifup ath0 I get the error :

ERROR: command 'iwconfig ath0 key XXXXXXXXXXXXX restricted' returned
Error for wireless request "Set Encode" (8B2A) :
SET failed on device ath0 ; Invalid argument.

lsmod shows :
ath_pci 54124 1
ath_rate_sample 11104 0 [ath_pci]
wlan 103644 1 [ath_pci ath_rate_sample]
ath_hal 133808 1 [ath_pci ath_rate_sample]

and ifconfig shows :

ath0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:14:6C:08:E6:B0
inet6 addr: fe80::214:6cff:fe08:e6b0/64 Scope:Link
UP BROADCAST NOTRAILERS RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:7646 dropped:0 overruns:0 frame:7646
TX packets:25 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:200
RX bytes:0 (0.0 b) TX bytes:12150 (11.8 Kb)
Interrupt:11 Memory:e4dfb000-e4e0b000

Can anyone help or kindly direct me to the right thread.

-Debasis
 
Old 12-19-2005, 04:29 AM   #2
short101
Member
 
Registered: May 2004
Location: Aust.
Distribution: Debian
Posts: 424

Rep: Reputation: 30
check the docs for madwifi and see whether the wireless extensions of your kernel is high enough. Also paste your interfaces file if thats ok.
 
Old 04-19-2006, 02:28 AM   #3
Simon Bridge
Guru
 
Registered: Oct 2003
Location: Waiheke NZ
Distribution: Ubuntu
Posts: 9,211

Rep: Reputation: 197Reputation: 197
Did you ever solve this one? If not:
http://www.linuxquestions.org/questi...ght=%288B2A%29
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error: "cannot set groups" by using "su -", pls help nelsonyuen Linux - General 14 07-31-2010 01:24 PM
Error for wireless request "Set Bit Rate" (8B20) king_scott_2 Linux - Wireless Networking 3 06-26-2006 06:27 PM
"X Error of failed request" using FC2 aless Linux - Software 1 06-08-2005 06:26 AM
"unable to set up wireless lan usb adapter" pathak Linux - Hardware 1 04-27-2005 02:01 AM
Fvwm2 and "X Error of failed request..." paul_hu Linux - Software 1 10-29-2004 10:22 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:46 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration