LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Wireless Networking (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-wireless-networking-41/)
-   -   Error for wireless request "Set Encode" (8B2A) for ath0 Suse 9.0 (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-wireless-networking-41/error-for-wireless-request-set-encode-8b2a-for-ath0-suse-9-0-a-393879/)

debasisdan 12-17-2005 12:28 PM

Error for wireless request "Set Encode" (8B2A) for ath0 Suse 9.0
 

Hi !
I am using Netgear WG511T card under Suse 9.0. when I try to connect using
ifup ath0 I get the error :

ERROR: command 'iwconfig ath0 key XXXXXXXXXXXXX restricted' returned
Error for wireless request "Set Encode" (8B2A) :
SET failed on device ath0 ; Invalid argument.

lsmod shows :
ath_pci 54124 1
ath_rate_sample 11104 0 [ath_pci]
wlan 103644 1 [ath_pci ath_rate_sample]
ath_hal 133808 1 [ath_pci ath_rate_sample]

and ifconfig shows :

ath0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:14:6C:08:E6:B0
inet6 addr: fe80::214:6cff:fe08:e6b0/64 Scope:Link
UP BROADCAST NOTRAILERS RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:7646 dropped:0 overruns:0 frame:7646
TX packets:25 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:200
RX bytes:0 (0.0 b) TX bytes:12150 (11.8 Kb)
Interrupt:11 Memory:e4dfb000-e4e0b000

Can anyone help or kindly direct me to the right thread.

-Debasis

short101 12-19-2005 04:29 AM

check the docs for madwifi and see whether the wireless extensions of your kernel is high enough. Also paste your interfaces file if thats ok.

Simon Bridge 04-19-2006 02:28 AM

Did you ever solve this one? If not:
http://www.linuxquestions.org/questi...ght=%288B2A%29


All times are GMT -5. The time now is 07:22 AM.