LinuxQuestions.org
Did you know LQ has a Linux Hardware Compatibility List?
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 05-13-2009, 08:28 PM   #1
BrianK
Senior Member
 
Registered: Mar 2002
Location: Los Angeles, CA
Distribution: Debian, Ubuntu
Posts: 1,334

Rep: Reputation: 51
Problem with trac: nav bar is missing after removing package "pyrex"


This is a bit of a repost, but the last one wasn't answered & I now have more info, so....

I have trac running on a server running Debian 5.0 (lenny). It was running fine until I did a package upgrade (typical maintenance). After the upgrade (which upgraded numerous packages, including glibc, fwiw), trac stopped working with an internal server error. In the apache logs, I see that the error is related to a pyrex module.

After much failed trouble shooting, I installed trac on a fresh lenny install on another machine, using the exact same configs as the original server (and I mean the identical files served to the new machine from the original machine via nfs) and everything works. The new machine does not have pyrex installed.

I uninstalled pyrex from the original machine. Now I no longer get the internal server error, my error logs are empty, but I no longer get the nav bar (the one with "Wiki", "Timeline", "Browse Source", etc) or anything above it (log out, search, banner, etc.).

I'm completely baffled. I've tried dpkg-reconfigure on trac & trac-git. I just purged (which is remove program + config files for you non-Debian types) trac & trac-git, then reinstalled.... same result - missing nav & everything above. If I view the source, that stuff is, in fact, missing... so it's not my browser mis-rendering or any sort of missing css.

Any ideas?

Last edited by BrianK; 05-13-2009 at 10:05 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Centos 5 Desktop Install - missing package "lrzsz-0.12.20-22.1.i386.rpm" roundcube Linux - Newbie 1 05-01-2008 09:25 PM
BASH get marked RegEx result: "foo s bar" | /foo(.*)bar/ 1 -> " s " hansschmucker Programming 6 10-23-2007 10:34 PM
"Xlib: extension "XFree86-DRI" missing on display ":0.0"." zaps Linux - Games 9 05-14-2007 03:07 PM
during install partitioning Man 9.2 "missing basesystem package" nouvellebie Linux - Newbie 2 02-22-2004 06:53 AM
Missing file/package "-lart_lgpl_2" cbjhawks Linux - Software 2 09-27-2003 08:29 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:10 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration