LinuxQuestions.org
Did you know LQ has a Linux Hardware Compatibility List?
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-25-2002, 11:40 PM   #1
jamest1234
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2002
Location: Washington, DC
Distribution: Redhat 7.3
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
StartX only shows blank screen until reboot


I'm running redhat 7.3 on a Dell Inspiron 3700. Everything was working fine until I closed the lid. This caused the system to go into standby. Now when I run 'startx' I only get a blank screen. The only way out is with a hard reboot. "Ctrl, Alt, bspace" doesn't do anything.

Gnome was working fine before this. I assume X still thinks that the system is in standby. Or something has corrupted it.

thanks,
James
 
Old 09-26-2002, 02:30 AM   #2
cinders
Member
 
Registered: Aug 2002
Location: Australia
Distribution: Mdk 9, Debian 3, OpenLinux 2.3, Slackware 8.1, RedHat 8
Posts: 31

Rep: Reputation: 15
this link may help

http://www.eecs.umich.edu/~steveh/inspiron/xserver.html
 
Old 09-26-2002, 10:15 PM   #3
jamest1234
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2002
Location: Washington, DC
Distribution: Redhat 7.3
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Cinders thanks for the suggestion. Unfortunately nothing on that page helped. X was working fine for a number of days. I've even reinstall the XFree86-4.2.0.8. Still the same thing.

The computer starts fine. Everything except for X works. BTW, there doesn't seam to be any error reported in the XFree86.0.log file.

Anyone have any other thoughts?

Thanks,
James
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blank Screen on Startx with Slackware 10.1 07mackenzie Linux - Hardware 5 05-01-2005 03:01 PM
Blank screen after "startx" after reboot after install cg from nvidia rozky Linux - Software 2 04-04-2005 08:49 PM
StartX Then Blank Screen computer_kid Linux - Newbie 12 02-20-2004 03:29 PM
startx and blank screen! etillman Slackware 10 11-16-2003 08:41 AM
X only shows blank screen after closing laptop jamest1234 Linux - General 4 09-28-2002 02:12 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:32 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration