LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-13-2005, 02:24 AM   #1
pistonbrew
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2004
Location: London, innit
Distribution: Mandrva 2005 / BLAG 30000
Posts: 12

Rep: Reputation: 0
openoffice.org / MDK 2005 - installing problems


i've got a (probably simple) installation issue with OOo 1.x (have tried both the stable and beta versions with similar results). the error goes like this:

Installation failed:
installing package OpenOffice.org-l10n-en-1.1.4-7.1.102mdk needs 7MB on the / filesystem
(total package size is 167MB).

which, to my untrained eyes, looks like there isn't enough space on /. but according to diskdrake, / is 13% used, of a total 4.8GB.


what am i missing here? I know OOo will fit, as i removed it (using MCC) yesterday, to try OOo beta - now neither version will install!


the full error output is below, in case it helps... cheers!

To satisfy dependencies, the following 3 packages are going to be installed (167 MB):
OpenOffice.org-1.1.4-7.1.102mdk.i586
OpenOffice.org-l10n-en-1.1.4-7.1.102mdk.i586
OpenOffice.org-libs-1.1.4-7.1.102mdk.i586
Is this OK? (Y/n) y

installing OpenOffice.org-l10n-en-1.1.4-7.1.102mdk.i586.rpm OpenOffice.org-1.1.4-7.1.102mdk.i586.rpm OpenOffice.org-libs-1.1.4-7.1.102mdk.i586.rpm from /var/cache/urpmi/rpms
Preparing... #############################################
Installation failed:
installing package OpenOffice.org-l10n-en-1.1.4-7.1.102mdk needs 7MB on the / filesystem
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing openoffice.org using YaST2 matt_com911 SUSE / openSUSE 1 07-11-2005 08:41 PM
Openoffice.org 2.0 Font Problems toastinbowl Linux - Software 4 04-26-2005 04:24 AM
OpenOffice.org problems Tazkerin Linux - Software 2 06-09-2004 02:47 PM
Bullet problems with OpenOffice.Org-Ximian Edition 1.1.46 MG-Cloud Linux - Software 1 11-30-2003 02:16 AM
OpenOffice.org Calc printing problems Eultza Linux - Newbie 0 09-06-2003 11:33 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 02:09 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration