LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-11-2009, 11:20 AM   #1
simjii
Member
 
Registered: Nov 2003
Distribution: SUSE 11.0 32bit and11.2 x86_64
Posts: 77

Rep: Reputation: 16
Firefox 3.5 on open SUSE 10.3 does not work


I have a very weird problem. I have been using firefox 3.0.4 x86_64 on openSUSE 10.3 with no major problem. Recently it caused some cpu overhead while I am watching TV shows on Hulu. So i decided to upgrade firefox to see if it can solve the problem. I used software manager to update it to 3.5 x86_64. At the end of the update it gave me some error but didn't pay attention to and closed it. Since then firefox cannot grab webpages. It just shows a blank page. Any idea what the problem is and how to fix it? I tried uninstall and installed it again a couple of times but no luck.

I appreciate any help.
 
Old 07-11-2009, 11:40 AM   #2
jdkaye
LQ Guru
 
Registered: Dec 2008
Location: Westgate-on-Sea, Kent, UK
Distribution: Debian Testing Amd64
Posts: 5,465

Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by simjii View Post
At the end of the update it gave me some error but didn't pay attention to and closed it.
Maybe next time you should pay attention. The only suggestion I can make is to uninstall it and then reinstall it, this time paying attention to the error message. They're usually put there to help you figure out how to fix things.
cheers,
jdk
 
Old 07-11-2009, 11:54 AM   #3
simjii
Member
 
Registered: Nov 2003
Distribution: SUSE 11.0 32bit and11.2 x86_64
Posts: 77

Original Poster
Rep: Reputation: 16
Thanks for the reply but you better read carefully.
I already mentioned that I uninstalled and installed a couple of times with no luck.
 
Old 07-11-2009, 11:55 AM   #4
repo
LQ 5k Club
 
Registered: May 2001
Location: Belgium
Distribution: Arch
Posts: 8,528

Rep: Reputation: 899Reputation: 899Reputation: 899Reputation: 899Reputation: 899Reputation: 899Reputation: 899
Quote:
I already mentioned that I uninstalled and installed a couple of times with no luck.
Do you still get the error messages?
 
Old 07-11-2009, 12:16 PM   #5
simjii
Member
 
Registered: Nov 2003
Distribution: SUSE 11.0 32bit and11.2 x86_64
Posts: 77

Original Poster
Rep: Reputation: 16
I don't see the same error.
Frankly I don't even know if the error was because of firefox installation.
While I was installing 3.5 I was surfing the web and a window popped up.
So I just closed it even without reading the head.
So far i have tried are followings;
Uninstalled 3.xx x86_64 version of firefox and installed 2.0.xx x86_64. Version 2.0.xx works fine. No problem. So I updated to 3.0.11 but doesn't work. No error during update but even 3.0.11 does not work anymore. Updated to 3.5 again while 3.0.11 is installed. Does not work.
It seems completely broken now.
 
Old 07-11-2009, 12:36 PM   #6
repo
LQ 5k Club
 
Registered: May 2001
Location: Belgium
Distribution: Arch
Posts: 8,528

Rep: Reputation: 899Reputation: 899Reputation: 899Reputation: 899Reputation: 899Reputation: 899Reputation: 899
Does firefox start?
What is the exact problem?
 
Old 07-11-2009, 01:15 PM   #7
simjii
Member
 
Registered: Nov 2003
Distribution: SUSE 11.0 32bit and11.2 x86_64
Posts: 77

Original Poster
Rep: Reputation: 16
Firefox does start but even if I enter URL it does not do anything.
Just blank page. No error message what so ever. I can load html files stored on my computer.
 
Old 07-11-2009, 01:18 PM   #8
repo
LQ 5k Club
 
Registered: May 2001
Location: Belgium
Distribution: Arch
Posts: 8,528

Rep: Reputation: 899Reputation: 899Reputation: 899Reputation: 899Reputation: 899Reputation: 899Reputation: 899
proxy settings?
enable work online?
 
Old 07-11-2009, 01:43 PM   #9
simjii
Member
 
Registered: Nov 2003
Distribution: SUSE 11.0 32bit and11.2 x86_64
Posts: 77

Original Poster
Rep: Reputation: 16
It is not those problems.
No proxy and it is enabled to work online.
 
Old 07-11-2009, 09:37 PM   #10
simjii
Member
 
Registered: Nov 2003
Distribution: SUSE 11.0 32bit and11.2 x86_64
Posts: 77

Original Poster
Rep: Reputation: 16
Well, I have a work around.
Some how firefox 3.0.x and 3.5.x x86_64 version do not work on SUSE 10.3 but 32 bit versions work fine.
I guess I have to stick with 32bit version untill I upgrade to a newer version of SUSE.
It seems there is no more cpu overhead with firefox 3.5 and flash plugin 10.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SUSE 9.3: Firefox 1.0.7 tries to open two windows brianbahr SUSE / openSUSE 4 02-25-2006 06:07 AM
Links in KHelpCenter (SuSe 10) documentation open In Konqueror Instead of Firefox GregCrav Linux - General 1 02-07-2006 11:44 AM
Suse 9.3 Firefox needs ISP DSN's to work, KONQ doesn't 1kyle SUSE / openSUSE 1 08-29-2005 04:02 AM
firefox doesnt work on SUSE !!! speedemonV12 Linux - Newbie 10 07-21-2005 05:16 PM
Firefox: How to install/make work on SuSE 9.1? C38368 Linux - Software 13 07-22-2004 05:49 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 05:39 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration