LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-11-2003, 08:50 AM   #1
HadiHasan
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2003
Posts: 10

Rep: Reputation: 0
failed to run rpm


hi Guys
Finally i got some rpm for softwmodem (motorola SM56K PCI modem) but they r working with redhat Linux 6.2 , i got the error failed "failed gnome -auth due to fatal error"
anybody any idea about it or anyother for get the rpm for above modem...........please help around sooooon.
Cheeers
Hassan
 
Old 03-11-2003, 09:03 AM   #2
mhearn
LQ Guru
 
Registered: Nov 2002
Location: Durham, England
Distribution: Fedora Core 4
Posts: 1,565

Rep: Reputation: 47
I'm afraid unless you're actually using 6.2, those RPMs are highly unlikely to work. If you can get hold of the source for them, you can recompile but unfortunately softmodems tend to be not have such code available unless they've been reverse engineered.

Sucks, but unfortunately until hardware manufacturers get used to the idea that drivers should be open source, there isn't much that can be done.
 
Old 03-11-2003, 09:26 AM   #3
HadiHasan
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2003
Posts: 10

Original Poster
Rep: Reputation: 0
upgrading helps or not?

hey
then whatz the solution, wannna upgrading to highier version will help or not???
cheeers
Hassan
 
Old 03-11-2003, 03:30 PM   #4
mhearn
LQ Guru
 
Registered: Nov 2002
Location: Durham, England
Distribution: Fedora Core 4
Posts: 1,565

Rep: Reputation: 47
You need to recompile it for your kernel, or ask somebody to do it for you.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
yast failed to run... vvserpent SUSE / openSUSE 3 11-18-2005 11:27 AM
Failed dependencies in RPM louisb Linux - Enterprise 1 01-12-2005 03:37 AM
rpm - failed dependencies jonnycarlos Linux - Software 3 04-15-2004 11:57 AM
rpm failed dependencies wedgeworth Linux - Software 4 12-30-2003 04:55 PM
RPM 'failed dependencies': Why can I not install any rpm packages? leontini Linux - Newbie 7 09-16-2003 01:44 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 01:00 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration