LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-28-2016, 07:05 AM   #1
amartlk
Member
 
Registered: Sep 2010
Location: Nagpur India
Posts: 347

Rep: Reputation: 1
sqstat error


Hi

i have squid 2.6 installed on centos5.3 it is working fine on broadband internet , 2 days before lease line configured on server after that sqtat is now shows error SqStat error
Error (1): Cannot get data. Server answered: HTTP/1.0 403 Forbidden
i reinstalled the same but same problem
 
Old 01-29-2016, 10:19 AM   #2
TB0ne
LQ Guru
 
Registered: Jul 2003
Location: Birmingham, Alabama
Distribution: SuSE, RedHat, Slack,CentOS
Posts: 26,805

Rep: Reputation: 8003Reputation: 8003Reputation: 8003Reputation: 8003Reputation: 8003Reputation: 8003Reputation: 8003Reputation: 8003Reputation: 8003Reputation: 8003Reputation: 8003
Quote:
Originally Posted by amartlk View Post
Hi

i have squid 2.6 installed on centos5.3 it is working fine on broadband internet , 2 days before lease line configured on server after that sqtat is now shows error SqStat error
Error (1): Cannot get data. Server answered: HTTP/1.0 403 Forbidden
i reinstalled the same but same problem
As you have been asking MANY MANY TIMES now, you need to provide actual details. What, exactly, do you think anyone can tell you, based on what you posted? Saying "working fine on broadband internet, 2 days before lease line configured on server", tells us nothing...did something change???

And the 403 error is VERY clear...it means, what you're trying to access, you don't have PERMISSION TO ACCESS. Again, since you don't say what you're doing/why/how, there isn't much we can tell you. This nicely repeats things you've been told numerous times in the past.

And again, for someone who has been using Squid for FIVE YEARS NOW, how is it you're still not able to ask a clear question, or try to apply any of your own knowledge?
 
Old 01-29-2016, 11:15 AM   #3
Habitual
LQ Veteran
 
Registered: Jan 2011
Location: Abingdon, VA
Distribution: Catalina
Posts: 9,374
Blog Entries: 37

Rep: Reputation: Disabled
403 errors are logged in /var/log/apache2/error.log
Check that.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Fatal error in MPI_Init: Other MPI error, error stack:gethostbyname failed(errno 1) turbo67 Linux - Networking 2 10-17-2018 04:06 AM
Fatal error in MPI_Init: Other MPI error, error stack:gethostbyname failed(errno 1) turbo67 Red Hat 1 06-15-2014 05:53 AM
Error 502 : Display Fatal Error Message, Error pushing image, dbpaCT failed! HaloCheng Linux - Newbie 1 09-12-2012 12:02 PM
sqstat eeluve Linux - Newbie 1 12-01-2011 05:02 AM
Sendmail: eocket wedge , 504 error , dsn error, mail relay connection error djcs Debian 0 03-03-2009 12:41 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking

All times are GMT -5. The time now is 04:54 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration