LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-06-2004, 12:10 PM   #1
fitzavig
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2004
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Question Gentoo Ethernet Setup


I just isntalled Gentoo 2004.1 using the stage2 method on a PPC comp. During installation the 'net-setup eth0' command found and used my ethernet card thingy just fine but after installation it cannot seem to locate it. I tried setting it to load at start up but it says an error occurs. Is there any way to make Gentoo recognize the ethernet like before during installation? I ask because I want to install a WM like KDE and gnome but it needs internet for that but it isn't working *sigh*
Also ifconfig does not recognize eth0 but instead finds something called 'lo'.
 
Old 09-08-2004, 12:09 PM   #2
slackie1000
Senior Member
 
Registered: Dec 2003
Location: Brasil
Distribution: Arch
Posts: 1,037

Rep: Reputation: 46
hi there,

from gentoo forums: i thinks this is already in bugzilla.
i read something about. a quick search at gentoo forums will clarify this issue.
It happens only with 2004.1

regards

slackie1000
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gentoo Livecd Ethernet issues jrtayloriv Linux - Networking 1 01-25-2005 07:45 PM
Gentoo Ethernet Problem asp55 Linux - Hardware 4 10-12-2004 01:19 PM
Need help with ethernet setup in Gentoo( During setup proccess) MimiMimi Linux - Distributions 2 07-19-2004 01:34 PM
ethernet troubles using gentoo 1.4 Aman9090 Linux - Networking 19 11-16-2003 07:22 PM
ethernet not working with gentoo 1.4 Aman9090 Linux - Hardware 1 11-09-2003 10:51 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking

All times are GMT -5. The time now is 07:09 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration