LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 12-23-2011, 09:58 AM   #1
linus72
Guru
 
Registered: Jan 2009
Location: Gordonsville-AKA Mayberry-Virginia
Distribution: PocketWriter/MinimalX
Posts: 5,084

Rep: Reputation: 336Reputation: 336Reputation: 336Reputation: 336
Minor problem with SlackBuilds E17 upgrade for Edje


Got the new upgrades to E17 today
But Edje would not build complaining that there was no "ecore-evas" and "ecore-file".
Found this here
http://forum.enlightenment.org/comme...scussionID=475

added "--enable-ecore-evas" and "--enable-ecore-file" to Slackbuild and tried to build it, but it quit saying error no such options available, etc

then I manually did the ./configure blah blah from terminal and it configured fine, don't know why editing the Slackbuild didnt work, maybe I edited it wrong??

error
Code:
ecore.SlackBuild.build: line 65: --enable-ecore-file: command not found
Code:
checking for EDJE... no
configure: error: Package requirements (
    eina >= 1.1.0
    eet >= 1.5.0
    evas >= 1.1.0
    ecore >= 1.1.0
    ecore-evas >= 1.1.0
    ecore-file >= 1.1.0
    embryo >= 1.1.0
   ) were not met:

No package 'ecore-evas' found
any help appreciated!
thanks
 
Old 12-23-2011, 05:09 PM   #2
R3V0LV3R
Member
 
Registered: Nov 2011
Posts: 78

Rep: Reputation: 11
Those (evas & ecore) are dependencies of edje.

You have to build them before building edje. You can't just enable them in the build file because they don't exist on your system.
 
Old 12-23-2011, 09:11 PM   #3
linus72
Guru
 
Registered: Jan 2009
Location: Gordonsville-AKA Mayberry-Virginia
Distribution: PocketWriter/MinimalX
Posts: 5,084

Original Poster
Rep: Reputation: 336Reputation: 336Reputation: 336Reputation: 336
OK, seems it's been fixed and updated
thanks!

@R3V0LV3R, the problem was that ecore was not set by default in ./configure options to enable ecore-evas and ecore-file, both of which are required by edje
and yes, obviously they must be in the build file for ecore to be built with those options, they aren't separate packages.
anyway, problem solved!

Last edited by linus72; 12-23-2011 at 09:13 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
e17: source install, edje cannot find lua, ./autogen.sh fails. Sum1 Linux - Desktop 8 07-28-2010 04:18 AM
e17: EFL's are built/installed but e17-svn complains no liblua.so Sum1 Linux - Desktop 6 08-24-2009 07:29 PM
E17 compile error edje cannot find "brushed.png" inkysplat Linux - Software 1 01-06-2006 01:48 AM
upgrade slackware build e17 enlightenment phatbastard Slackware 1 12-03-2005 06:11 PM
Minor kernel upgrade kaon Linux - Software 1 08-18-2004 09:34 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:55 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration