LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > LinuxQuestions.org > LQ Suggestions & Feedback
User Name
Password
LQ Suggestions & Feedback Do you have a suggestion for this site or an idea that will make the site better? This forum is for you.
PLEASE READ THIS FORUM - Information and status updates will also be posted here.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-05-2005, 08:04 AM   #1
MensaWater
Guru
 
Registered: May 2005
Location: Atlanta Georgia USA
Distribution: Redhat (RHEL), CentOS, Fedora, Debian, FreeBSD, HP-UX, Solaris, SCO
Posts: 5,953
Blog Entries: 5

Rep: Reputation: 755Reputation: 755Reputation: 755Reputation: 755Reputation: 755Reputation: 755Reputation: 755
Bug in display of post?


Just found this. When quoting the post at:

http://www.linuxquestions.org/questi...08&postcount=9

The post reply screen displayed much more text (real text so far as I could determine) than actually appears in the thread for the post (several lines displayed as opposed to the 2-3 in the thread). However on posting my reply it dropped all these extra lines. Is there some character in the post that causes it to hide extra lines somehow?
 
Old 12-05-2005, 08:27 AM   #2
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 10,322

Rep: Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612
The text is there is the real post, it's just in a color that makes it difficult to see.

--jeremy
 
Old 12-05-2005, 08:46 AM   #3
MensaWater
Guru
 
Registered: May 2005
Location: Atlanta Georgia USA
Distribution: Redhat (RHEL), CentOS, Fedora, Debian, FreeBSD, HP-UX, Solaris, SCO
Posts: 5,953
Blog Entries: 5

Original Poster
Rep: Reputation: 755Reputation: 755Reputation: 755Reputation: 755Reputation: 755Reputation: 755Reputation: 755
You're too quick. I was just coming back to note that it is some horribly light blue color that makes it appear invisible.

Thanks.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
bug- time of post. titanium_geek LQ Suggestions & Feedback 5 07-08-2005 02:24 AM
Monitor display un-readable post install Andknig Linux - Newbie 1 04-21-2005 04:53 PM
Error in 'Last Post' in main forum display vharishankar LQ Suggestions & Feedback 11 11-19-2004 08:08 AM
Free86 bug or nVidia bug?? ProtoformX Linux - Software 2 05-12-2004 02:38 AM
Mandrake 9.1 dell 8100 display bug eantoranz Linux - Laptop and Netbook 0 07-21-2003 09:22 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:34 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration