LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-03-2003, 01:36 PM   #1
billkris
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2003
Location: Burlington, ON Canada
Distribution: RH8
Posts: 26

Rep: Reputation: 15
Missing icons in KDE


I am running the latest redhat beta and have encountered the following problem. I will note here that I know running a beta version of a os will likely have its problems. Never-the-less, if anyone has any ideas regarding my problem I would appreciate the feedback.

I have lost most of the icons on the icon bar in konqueror and other kde apps. The only icons that appear are the back and forward arrows. I have tried launching konqueror from the home icon and from the command line with the same affect. The icon bar is there but blank. By this I mean when I hover the mouse pointer, help pops up and I can click on it -- the blank buttons function normally -- just no artwork.

One curiosity though... If I doubleclick on my CDROM icon which of course mounts the CD and displays a konqueror window all the icons are there.

It seems like it may be a path problem but I do not know where the icons are stored to update my path.

Any help appreciated.
Bill
 
Old 03-03-2003, 02:00 PM   #2
gonus
Member
 
Registered: Apr 2002
Location: Huntsville, Alabama
Distribution: Ubuntu 9.04
Posts: 445

Rep: Reputation: 30
You know where they usually appear? On the right side thier is usually a little button that you can double cliclk and they will pop back up.
 
Old 03-03-2003, 02:28 PM   #3
billkris
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2003
Location: Burlington, ON Canada
Distribution: RH8
Posts: 26

Original Poster
Rep: Reputation: 15
At first I did not have the icon you refer to. So... I went into settings|configure toolbars and resaved the toolbar. All the icons including the one you refer to appeared. I saved the view and re-launched konqueror.

Again only one of the arrow buttons and nothing other than place holders.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MS icons missing lkgahlot Fedora 0 12-02-2004 05:41 AM
KDE 3.1 upgrade to 3.3.1 - missing icons? decavolt Suse/Novell 4 11-03-2004 12:51 PM
Missing KDE icons in Gnome perrymans Linux - General 2 08-06-2003 09:24 PM
missing icons in a just compiled KDE app schatoor Linux - General 1 01-06-2003 08:20 AM
icons missing on LQ? gui10 LQ Suggestions & Feedback 2 04-22-2002 08:40 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:16 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration