LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 01-06-2003, 07:43 AM   #1
schatoor
Senior Member
 
Registered: Jul 2002
Location: a tiny place caled hendrik ido ambacht in the netherlands
Distribution: SuSE, debian, slackware, lfs
Posts: 1,358

Rep: Reputation: 45
missing icons in a just compiled KDE app


Well, the subject said it all didn't it. I just compiled kile, a latex editor for kde and this is how it looks like. And
this is how it is suppose to look like.
Can any body tell me what wrong?
I must also say this, before I tried compiling kile form source, I tried to install it via rpm. It installed alright ( not with plaesure, bur I gave the "nodeps" argument" ) but it woulden't run. Then I tried to uninstall by doing "rpm -e kile-... " but it would say the package haden't been installed in the first place. I removed it by searching everything that had something to do with kile and deleting that.
After that I installed it by comiling the source.
 
Old 01-06-2003, 08:20 AM   #2
schatoor
Senior Member
 
Registered: Jul 2002
Location: a tiny place caled hendrik ido ambacht in the netherlands
Distribution: SuSE, debian, slackware, lfs
Posts: 1,358

Original Poster
Rep: Reputation: 45
Ok I'm SOOO sorry. I' m stuped (did I even spell that right?). Never mind, got got it fixed.
Used the wrong prefix dir for KDE
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing app icons, SUSE Linux 9.3, GNOME NightMICU Linux - Newbie 0 08-05-2005 08:34 PM
KDE 3.1 upgrade to 3.3.1 - missing icons? decavolt Suse/Novell 4 11-03-2004 12:51 PM
KDE icons - changed by app/script? Andy@DP Programming 2 04-13-2004 03:07 PM
Missing KDE icons in Gnome perrymans Linux - General 2 08-06-2003 09:24 PM
Missing icons in KDE billkris Linux - Software 2 03-03-2003 02:28 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:35 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration