LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-02-2003, 07:55 PM   #1
baskew91
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2003
Distribution: debian
Posts: 14

Rep: Reputation: 0
Angry Evolution cannot send or receive


Ive been using evolution for a long time now, but recently have been haveing issues to the point to where i have to give up on it and fetch my main using http....anyway, when i click send and receive on evolution, i get nothing, nothing at all, i see where a windows appears quickly in my taskbar, and just as fast as it appeares it dissappears. Ive searched ximians site, and google groups and cannot find anything.

has anybody had a problem like this before?

evolution version is 1.4.5
using gentoo 1.4 with up-to-date packages. ive tried reinstalling evoluition, and nothing. im at a loss, completely. if i cant fix this im going to dump evolution, i cant figure out why it stopped working properly all of the sudden.

thanks in advance
Brad
 
Old 12-02-2003, 10:54 PM   #2
2Gnu
Senior Member
 
Registered: Jan 2002
Location: Southern California
Distribution: Slackware 14.0
Posts: 1,874

Rep: Reputation: 49
If you run Evo from a terminal, do you get errors?
Was this installation of Evo working and suddenly stopped, or is this a new, never-worked install?
Evolution (and other programs, but Evolution in particular) is particular about info in /etc/hosts Commented or blank lines can cause fits. Check that as well.
 
Old 12-03-2003, 03:11 PM   #3
baskew91
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2003
Distribution: debian
Posts: 14

Original Poster
Rep: Reputation: 0
hmmm

Quote:
Was this installation of Evo working and suddenly stopped, or is this a new, never-worked install?
honestly its hard to remember, problems started a few weeks back, and ive been working on it off-and-on, it may have been after i upgraded the version, think it was 1.4.3 B4, now its 1.4.5.
Quote:
If you run Evo from a terminal, do you get errors?
when i start it from the terminal i dont get any errors, however, when i close evolution i get this

bash-2.05b$ evolution

(evolution:28848): GLib-GObject-WARNING **: gsignal.c:2010: instance `0x8393c08' has no handler with id `2424'
bash-2.05b$

Quote:
Evolution (and other programs, but Evolution in particular) is particular about info in /etc/hosts Commented or blank lines can cause fits. Check that as well.
i cleared out all blank spaces & commented lines, still no luck.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is it possible to send and receive "Net Send" messages in Linux? Avatar Linux - Networking 16 07-11-2010 09:42 PM
send and receive automatic Evolution 1.4.6 dave37 Linux - Software 0 01-12-2005 08:49 AM
Server does'nt send mail until shutdown and LAN can't send or receive. Wolfy Linux - Networking 0 08-02-2004 07:31 PM
Evolution 1.4.6 ceased send/receive, Redhat 9, IMAP actionjoe Linux - General 2 03-25-2004 04:47 PM
Any way to send & receive Hotmail in Evolution? muzicman82 Linux - Software 10 02-18-2004 02:06 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:00 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration