LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-02-2006, 04:20 PM   #1
lilili
Member
 
Registered: Jan 2006
Location: SantaBarbara
Distribution: Slackware 12.1
Posts: 196

Rep: Reputation: 30
no volume in youtube?


hi
Does anyone know why I don't get sound at all? but the video is playing ok

when I go to this link http://www.adobe.com/shockwave/welcome/
I can see only Macromedia flash player and it says I have version 7063(the latest)

Thank you
 
Old 07-02-2006, 04:37 PM   #2
FreeDoughnut
Member
 
Registered: Jun 2006
Distribution: Slackware 10.2, Debian Testing/Unstable, Ubuntu Breezy Badger, working on LFS
Posts: 228

Rep: Reputation: 30
You need to turn on OSS emulation. Flash doesn't support ALSA.
 
Old 07-02-2006, 05:18 PM   #3
lilili
Member
 
Registered: Jan 2006
Location: SantaBarbara
Distribution: Slackware 12.1
Posts: 196

Original Poster
Rep: Reputation: 30
How do I turn oss on, right now my kmix is all on and not muted but I can not get any sound from youtube
Does that mean I have to recompile my kernel?

Thank you

Last edited by lilili; 07-02-2006 at 05:21 PM.
 
Old 07-20-2006, 01:31 PM   #4
ylikone
Member
 
Registered: Dec 2004
Location: Ontario, Canada
Distribution: ArchLinux, VectorLinux, Ubuntu, Debian, Linspire
Posts: 66

Rep: Reputation: 15
Youtube is currently broken for Linux users.

Delete your ~/.macromedia directory to get sound back... but don't touch the broken volume slider or sound will go away again.
 
Old 07-20-2006, 02:35 PM   #5
dogalmity
LQ Newbie
 
Registered: May 2006
Posts: 20

Rep: Reputation: 0
thanks

Thanks for posting that ylikone, I was having exactly that problem and couldn't figure out how to get sound back.
 
Old 07-20-2006, 03:20 PM   #6
dbfreak
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2006
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
yes Thank's ylikone worked a treat been looking for an answer everywhere.
 
Old 07-20-2006, 09:29 PM   #7
ylikone
Member
 
Registered: Dec 2004
Location: Ontario, Canada
Distribution: ArchLinux, VectorLinux, Ubuntu, Debian, Linspire
Posts: 66

Rep: Reputation: 15
Youtube has fixed this bug now.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is there a distro where Youtube actually works? jesuscakes Linux - Software 2 06-11-2006 12:26 AM
I can't hear Youtube anatman Linux - Newbie 5 06-09-2006 03:49 PM
LXer: Blip.tv to become an open YouTube alternative LXer Syndicated Linux News 0 05-31-2006 08:54 AM
YouTube in Firefox doesn't work DoctorWynn SUSE / openSUSE 2 05-23-2006 05:58 AM
Adjusting how much volume jumps with volume keys vrillusions Linux - Laptop and Netbook 2 10-17-2003 09:11 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:33 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration