LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-26-2005, 06:19 PM   #1
TheMerk
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2005
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Installation Problem.


I was installing Suse 9.2. And was going good. I got done with the first disk and it asked if I wanted to reboot. "Becasue it came up in a menu. Well I did and now it doesnt work at all." It stops at the GNU Grub. I have tryed to go around it but cant. I have tryed making boot disk and it keeps giving me the error "Invalid or corrupt Kernel image."

Does anyone know what the problem could be.

I installed Dsl to see if it would work but that was after the attemp of suse. and everything worked fine with dsl.

So can anyone hlep with the suse problem?
 
Old 01-26-2005, 06:38 PM   #2
titanium_geek
Senior Member
 
Registered: May 2002
Location: Melbourne Australia
Distribution: it died/ macosx
Posts: 2,478

Rep: Reputation: 50
it could mean that your data format is bad.

you really need to give us more details so we can help you.

umm... what do you mean by DSL? how much computing experience have you had? How were you attempting to install SuSe?

titanium_geek
 
Old 01-26-2005, 06:43 PM   #3
TheMerk
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2005
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
dsl=Damn Small Linux...Sry

I am using the floppy install. I will try to reformat al of the 3 disks. And test it out.

But It was running windows Xp Sp1. And Then I start the install of Suse 9.2. Everything was going good. Until I came to the next disk it said to reboot.
Then it all went down from there.

Then I tried a differnet linux. Dsl and installed it and with that everything went fine and is up and running right now.
 
Old 01-26-2005, 07:12 PM   #4
titanium_geek
Senior Member
 
Registered: May 2002
Location: Melbourne Australia
Distribution: it died/ macosx
Posts: 2,478

Rep: Reputation: 50
so run with DSL if you don't have a problem with it...
unless you are one of the cursed people like me who have the desire to try it a different way...

titanium_geek
 
Old 01-26-2005, 07:14 PM   #5
titanium_geek
Senior Member
 
Registered: May 2002
Location: Melbourne Australia
Distribution: it died/ macosx
Posts: 2,478

Rep: Reputation: 50
for a moment there I thought you were talking about internet connections (dsl) you scared me!

titanium_geek
 
Old 01-26-2005, 07:31 PM   #6
TheMerk
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2005
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Well the first time that I have tried to install it everything was fine. No problems at all. And now it is just starting to give me probs
 
Old 01-26-2005, 08:50 PM   #7
msg4real
Member
 
Registered: May 2004
Location: HERE THERE ANYWERE
Distribution: backtrack 4
Posts: 76

Rep: Reputation: 15
hay could you install trow a cable ftp connection like from one of linuxiso.org mirriors using aetherrnet or wireless connection thax
 
Old 01-26-2005, 10:12 PM   #8
TheMerk
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2005
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I finally figured it out.

Thank you all for your support.
 
Old 01-27-2005, 04:59 AM   #9
titanium_geek
Senior Member
 
Registered: May 2002
Location: Melbourne Australia
Distribution: it died/ macosx
Posts: 2,478

Rep: Reputation: 50
HEY! don't leave us hanging. let us know what the problem was so that other people in future can find answers faster. (unless it was a really stupid mistake on your part, a "error occured between keyboard and chair" thing, then we won't press you. )

titanium_geek
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with RT installation robertngo Linux - Software 2 07-17-2005 10:08 PM
Installation Problem Ricky_Hew Linux - Newbie 5 07-17-2005 04:28 PM
Installation Problem Louis11 Slackware 4 09-06-2004 08:55 AM
Installation Problem ALBlackshire Linux - Software 0 01-03-2002 08:03 PM
LiLo Installation problem ?and (GNOME and KDE problem) hitesh_linux Linux - Software 1 01-01-2002 04:56 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:34 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration