LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-26-2002, 12:14 PM   #1
horsepower300
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2002
Posts: 22

Rep: Reputation: 15
Halflife server won't go secure!


My server fails to download the security module from speakeasy.net and won't go secure. Does anyone know how to fix this? I had this problem once before but it seemed to fix itself......
 
Old 06-26-2002, 01:07 PM   #2
Noerr
Member
 
Registered: May 2002
Location: Dalec, HU
Distribution: Redhat 7.3
Posts: 696

Rep: Reputation: 30
??
you can't download => check your/remote ineternet connection

"won't go secure" what do you mean by that?
 
Old 06-26-2002, 02:28 PM   #3
steelvalor
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2002
Location: Central NY
Distribution: Fedora C2 || Mandrake PPC 9.1
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Try going with the IP's instead of the names of the won network. I know this works with the client.

Last edited by steelvalor; 06-26-2002 at 02:30 PM.
 
Old 06-26-2002, 04:52 PM   #4
horsepower300
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2002
Posts: 22

Original Poster
Rep: Reputation: 15
version 2056 security

In version 2056 it downloads a security thing for the server each time you run it. But mine doesnt download it so my server is insecure. But i can access the internet fine. The only difference i noticed is it shows my ip as 127.0.0.0 before(when it worked) it didnt show my ip.
 
Old 07-23-2003, 02:26 PM   #5
flippy
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Distribution: Slackware 9.0, Gentoo 1.4
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
I get a similar problem

Right now i am trying to run a private LAN server for CS, DoD and Firearms. Everything is setup and at first ran beautifully. I decided to create a script to run the server so that it wasn't a royal pain in the butt. I created the script but now the server will not run. It goes through the regular motions but once it hits the speakeasy.net part it fails to dl the security module (obviously because i have no outside connection) and than says it can't execute two files : listip.conf (i think that's it) and bannedip.conf (again i think (doing this at work without the terminal in front of me)). After this it just sits there and does nothing. If i type status or users it just replies that the server is not connected. Should I try making those files...or is there a setting i need to add onto the command line?
thanks for any help on this
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Implications when giving out a shell account to execute halflife server scripts nistelrooy Linux - General 4 02-24-2006 01:00 AM
Halflife Server wonderwally Linux - Software 3 04-03-2004 03:11 PM
Linux Halflife server question. Crusufix Linux - General 36 12-31-2002 02:19 PM
making halflife server start at boot up progster Linux - Software 2 07-20-2002 08:06 AM
weird halflife server problem k3v0 Linux - General 2 07-05-2002 11:38 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:41 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration