LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-26-2012, 10:30 AM   #1
CGBS
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2011
Posts: 3

Rep: Reputation: Disabled
Fedora 16 hangs during startup during "Started NFS file locking service"


I am using Fedora 16 KDE spin, with all updates applied as of 2-26. For some reason, during startup Fedora takes a really long time when it's trying to "start NFS file locking service."

It doesn't seem normal - it takes about 30 seconds just to move past that stage.

Is there anything I can try to speed this up?
___
 
Old 02-29-2012, 08:03 PM   #2
chrism01
LQ Guru
 
Registered: Aug 2004
Location: Sydney
Distribution: Centos 6.8, Centos 5.10
Posts: 17,254

Rep: Reputation: 2328Reputation: 2328Reputation: 2328Reputation: 2328Reputation: 2328Reputation: 2328Reputation: 2328Reputation: 2328Reputation: 2328Reputation: 2328Reputation: 2328
Is this an NFS client or an NFS server?
A server shouldn't(!) have an issue normally, but a client will if the server is unavailable for some reason
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
xfs, inode64, NFS export, no_subtree_check and "Stale NFS file handle" message mcacciagrano Red Hat 1 01-16-2011 04:25 PM
"Stale NFS file handle" mount error on a non-NFS /boot partition after running lilo cabrilo Slackware 4 09-14-2010 10:00 AM
NFS Locking problem: starting "rpc.statd " gives error message opmetc Linux - Networking 2 11-16-2009 03:58 AM
Logs filling up with "smbd/service.c:make_connection" - "couldn't find service" DumbTerminal Linux - Networking 14 07-16-2007 07:33 AM
Problem starting, needed service "Netmount" not started The_fuzzy_cow Linux - Hardware 1 07-26-2004 07:08 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:57 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration