LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-28-2005, 06:32 AM   #1
simi_virgo
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2005
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
squirrelmail "error in login page"" when content advisor is enabled


Hi to All,

I have install mail system with qmail & squirrelmail(1.4.3a).
The mail system is working fine , I can logged in to the machine by any users on linux or windows.
But I want to restrict the users to Use only the approved site by activating the content advisor in the windows .
I am able to add the web sites to content advisor and it works fine .
when I the address /name of mail system ,
the home is opening and if try to login through IE6 it throws error "?ou must be logged in to access the page".

Please Help in this .

Thanks in advance.

Ajay
Thanks
 
Old 05-14-2008, 07:41 AM   #2
gentgeen
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2004
Location: Pennsylvania PA - USA
Distribution: Debian
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
I know this thread is an old one, but I too was having this problem. I have found a solution and I have posted my directions on my website at http://gentgeen.homelinux.org/howtos...ontent_Advisor

Hopefully this will help someone in the future not have to repeat all my fruitless searches for a solution.
 
Old 08-14-2008, 10:46 AM   #3
Peva
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2008
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Quote:
Originally Posted by gentgeen View Post
I know this thread is an old one, but I too was having this problem. I have found a solution and I have posted my directions on my website at http://gentgeen.homelinux.org/howtos...ontent_Advisor

Hopefully this will help someone in the future not have to repeat all my fruitless searches for a solution.
gentgeen - I was needing a solution to this exact problem, but it appears that your web site with the solution no longer exists only 3 months after your post. Is there someplace else that I may access your directions (or does anyone else know where they might be or have the solution)? Perhaps you can just post the directions here?

(I notice gentgeen only has two posts and that was the second one, so not sure if he will see this, and his profile doesn't allow sending him email.)

Thanks!

Last edited by Peva; 08-14-2008 at 10:57 AM.
 
Old 08-21-2008, 07:22 AM   #4
gentgeen
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2004
Location: Pennsylvania PA - USA
Distribution: Debian
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Down but not gone

Yes, my website is down ... faulty power supply. As soon as I get the replacement in, it will be back up.

In the meantime, may I point you to Google's cached version of my page:
http://google.com/search?q=cache:gen...ontent_Advisor
 
Old 08-21-2008, 01:25 PM   #5
Peva
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2008
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
OK - thanks. As it turned out, I had found the Hanselman page by creative Googling. The real solutions are for Squirrelmail server administrators. I was hoping for a solution for end users of the client computers (some setting to tweak in Content Advisor). My ultimate personal solution was to turn Content Advisor off. But I also forwarded the Hanselman page URL to the ISP of my home email, who also happens to have set up the email server where I work with Squirrelmail, so it has the same problem - so that they could tell people that the solution is to turn off Content Advisor, or even for him to incorporate your solution into their Squirrelmail if they were so inclined.

Anyway - thanks.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No UTMPX entry, You must EXEC "login" for the lowest "shell" ooihc Solaris / OpenSolaris 7 03-12-2007 02:09 PM
login field moved near top of "Forums" page Present LQ Suggestions & Feedback 2 12-03-2004 09:39 PM
can't log into squirrelmail. error code "You must be logged in to access this page." rioguia Linux - Software 3 11-02-2004 10:47 AM
Howto disable "Graphical Login" or "Standard Login?" the_gripmaster Red Hat 1 07-08-2004 02:55 PM
windows 98 "content advisor errors"? tjmm General 3 04-24-2001 03:31 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:37 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration