LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 12-25-2004, 07:19 PM   #1
sharper
Member
 
Registered: Aug 2002
Location: MN USA
Distribution: slakware 9.0
Posts: 121

Rep: Reputation: 15
Why no /dev/lp0 in CUPS


O.K., The question of how to get a /dev/lp0 was answered in this thread

http://www.linuxquestions.org/questi...=cups+FdevFlp0

But that brings another question to my mind. I was using LPRng with no problem before starting the switch to CUPS.

Why did the parallel port work for LPRng but not for CUPS?

Just curious.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
/dev/lp0 doesn't exists conio Linux - Hardware 26 01-12-2013 11:28 AM
/dev/lp0 not recognized tiagobt Linux - General 8 09-27-2004 01:26 PM
Who stole my /dev/lp0 ? Timer Linux - Hardware 0 07-13-2004 03:26 PM
HP Deskjet (USB) & CUPS & Slackware 9.1: Unable to open USB device "usb:/dev/usb/lp0&qu arnostienen Slackware 2 01-29-2004 03:22 PM
Redirection > /dev/lp0 XT8088 Linux - Newbie 2 09-20-2003 06:36 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:16 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration