LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-05-2004, 01:35 PM   #1
Nic-MDKman
Member
 
Registered: Feb 2004
Location: Sacramento, CA, USA
Distribution: Mandrake 9.2
Posts: 159

Rep: Reputation: 30
Where is my mail going?


Ok, I decided to completely edit this post because my problem has completely changed

I have openwebmail setup and imap installed so I can check email sent to my computer

I have postfix installed, but I really am not understanding it. I was getting an error that says: "User unknown in local recipient table" and I couldnt figure out how to fix that, so I used "local_recipient_maps = " so it doesnt look up.

Now, I can send a message through (I have been telneting to port 25 to view the server messages) and it appears that the message gets sent. server says "250 Ok: queued as 5494938653D" and I quit, and then try to check mail with openwebmail and it still shows no messages.

I cant find anything on here for searching as to how to get postfix working, and I cant find anything in the docs that will help me towards understanding what is happening.

I know someone on this forum has postfix working and could help a

Last edited by Nic-MDKman; 02-05-2004 at 06:25 PM.
 
Old 02-05-2004, 04:10 PM   #2
Nic-MDKman
Member
 
Registered: Feb 2004
Location: Sacramento, CA, USA
Distribution: Mandrake 9.2
Posts: 159

Original Poster
Rep: Reputation: 30
.

Last edited by Nic-MDKman; 02-05-2004 at 06:25 PM.
 
Old 02-05-2004, 10:40 PM   #3
questionasker
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: North Carolina, USA
Distribution: Onebase 2004-r2 | Updated through 6-10-04
Posts: 359

Rep: Reputation: 30
what email provider are u using?

some wont allow you to access them, except throuhg their website.

tahts how most free ones are.

i
 
Old 02-06-2004, 01:43 PM   #4
Nic-MDKman
Member
 
Registered: Feb 2004
Location: Sacramento, CA, USA
Distribution: Mandrake 9.2
Posts: 159

Original Poster
Rep: Reputation: 30
The email provider I am using is me. I have set up the server on my home computer.

Turns out it was a configuration problem with postfix (which I was unable to resolve).
I switched to sendmail and was up and running in a couple minutes.
 
Old 02-07-2004, 10:20 PM   #5
questionasker
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: North Carolina, USA
Distribution: Onebase 2004-r2 | Updated through 6-10-04
Posts: 359

Rep: Reputation: 30
well good. you fixed it.

i just didnt read your question right.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OpenWebMail dontpannic Linux - Software 1 11-13-2005 06:50 AM
Openwebmail Mail Directory dropdown numbers vanished Apollo77 Linux - Software 1 08-20-2004 09:00 PM
openwebmail issues leighturn Linux - Software 4 06-04-2004 01:18 PM
Does anyone use openwebmail?? wolftechmn Linux - General 3 12-08-2003 03:16 AM
Openwebmail can't send mail kelper Linux - Software 2 11-10-2003 02:08 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 01:34 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration