LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-04-2004, 05:18 PM   #1
davholla
Member
 
Registered: Jun 2003
Location: London
Distribution: Linux Mint 13 Maya
Posts: 720

Rep: Reputation: 32
konqueror crashes


Using Suse 9.1 I tried to look at this video clip (I do have real player installled)
http://news.bbc.co.uk/1/hi/sci/tech/3982273.stm

However knoqueror just crashed with this message
Code:
(no debugging symbols found)...Using host libthread_db library "/lib/tls/libthread_db.so.1".
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread 1094888928 (LWP 7592)]
[New Thread 1187265456 (LWP 7681)]
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread 1094888928 (LWP 7592)]
[New Thread 1187265456 (LWP 7681)]
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread 1094888928 (LWP 7592)]
[New Thread 1187265456 (LWP 7681)]
[New Thread 1185164208 (LWP 7680)]
[New Thread 1183062960 (LWP 7679)]
[New Thread 1179073456 (LWP 7678)]
[New Thread 1172872112 (LWP 7677)]
[New Thread 1170500528 (LWP 7664)]
[New Thread 1164159920 (LWP 7663)]
[New Thread 1161591728 (LWP 7662)]
[New Thread 1159490480 (LWP 7661)]
[New Thread 1157389232 (LWP 7660)]
[New Thread 1153399728 (LWP 7659)]
[New Thread 1147198384 (LWP 7658)]
[New Thread 1144826800 (LWP 7645)]
[New Thread 1138486192 (LWP 7644)]
[New Thread 1135918000 (LWP 7643)]
[New Thread 1133816752 (LWP 7642)]
[New Thread 1131715504 (LWP 7641)]
[New Thread 1127726000 (LWP 7640)]
[New Thread 1121524656 (LWP 7639)]
[New Thread 1119132592 (LWP 7626)]
[New Thread 1112734640 (LWP 7625)]
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...0xffffe410 in ?? ()
#0  0xffffe410 in ?? ()
#1  0xbfffdd78 in ?? ()
#2  0x00000002 in ?? ()
#3  0x00000000 in ?? ()
#4  0x411d4c1e in __lll_mutex_lock_wait () from /lib/tls/libpthread.so.0
#5  0x411d1c20 in _L_mutex_lock_33 () from /lib/tls/libpthread.so.0
#6  0x0819bfb0 in ?? ()
#7  0x00000053 in ?? ()
#8  0x40f84d14 in __JCR_LIST__ () from /usr/lib/qt3/lib/libqt-mt.so.3
#9  0x08924e08 in ?? ()
#10 0x08924e2c in ?? ()
#11 0xbfffdd98 in ?? ()
#12 0x40dbd4ec in QRecursiveMutexPrivate::lock ()
   from /usr/lib/qt3/lib/libqt-mt.so.3
Any ideas on how to see this clip ??
 
Old 11-06-2004, 05:41 PM   #2
ricstirato
Member
 
Registered: Jan 2004
Location: Gießen, Germany
Distribution: Xubuntu 12.04, Mythbuntu, Ubuntu Server 12.04
Posts: 174

Rep: Reputation: 24
Which versions of Konqueror and RealPlayer do you use?

I just opened the video with RealPlayer 10.0.1 / Konqueror 3.2.2 on KDE 3.2.3 and it worked for me.

Is the problem specific to this video or do you have problems with Real streams in general?


Regards
ric.
 
Old 11-06-2004, 05:45 PM   #3
davholla
Member
 
Registered: Jun 2003
Location: London
Distribution: Linux Mint 13 Maya
Posts: 720

Original Poster
Rep: Reputation: 32
Konqueror 3.2.1

Real Player 8.0.3.465

Since upgrading Suse 9.1 I have not been able to see any video streams (although I have only tried 2).

Last edited by davholla; 11-06-2004 at 05:49 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Konqueror crashes a lot jgtg32a Mandriva 1 04-01-2005 12:25 PM
Konqueror crashes tied2 Linux - Software 2 10-10-2004 01:05 PM
Konqueror crashes mykrob Linux - Software 5 10-05-2004 11:06 AM
Konqueror crashes, SuseWatcher crashes!!! bruno buys Linux - Newbie 9 10-07-2003 11:44 AM
Konqueror Crashes (SIGSEGV) charliedigital Linux - General 1 05-05-2002 04:34 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 02:33 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration