LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-18-2006, 06:41 PM   #31
natewlew
Member
 
Registered: Jan 2006
Location: USA
Distribution: Any distro I can get my hands on!
Posts: 162

Original Poster
Rep: Reputation: 30

It is defiantly my monitor. I hooked my old one and everything went fine.

I think the problem is the boot up screen forces a resolution my monitor can't handle.

My mouse still doesn't work though. When I installed Slack in Vmware, I used the Intellimouse driver from the start and it worked. The reason I choose the PS/2 one this time is because the scroller didn't work. Maybe that wasn't a good idea, but I should be able to change it back.
 
Old 04-18-2006, 07:00 PM   #32
natewlew
Member
 
Registered: Jan 2006
Location: USA
Distribution: Any distro I can get my hands on!
Posts: 162

Original Poster
Rep: Reputation: 30
I did what you said to get my mouse working and it worked!

Now I can't get online. I must not of configured my network right.
 
Old 04-18-2006, 07:09 PM   #33
Bruce Hill
HCL Maintainer
 
Registered: Jun 2003
Location: McCalla, AL, USA
Distribution: Arch, Gentoo
Posts: 6,939

Rep: Reputation: 129Reputation: 129
Getting online. Issue "netconfig" as root. That's the same app Slackware used on the install. Then you just need too know things. This is also in Slackware Linux Basics: For Slackware Linux 10.2 so I won't bother typing it out for you. Just go through the steps there -- DaniŽl even put screenshots -- and write down what you need. Then when you do it in Slack, you'll be ready.

Your monitor is easily overcome, but right now I'm drawing a blank and otherwise occupied. Search LQ and the answer is here.
 
Old 04-18-2006, 07:36 PM   #34
natewlew
Member
 
Registered: Jan 2006
Location: USA
Distribution: Any distro I can get my hands on!
Posts: 162

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Thanks for taking the time to help me out
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"fc5" mount does not recognize "smbfs" file system? bdplays Linux - Networking 6 06-28-2006 12:21 PM
Common problems explained: "kernel panic - not syncing", "unable to mount..." sundialsvcs Linux - Newbie 2 03-01-2006 01:17 PM
problems with smbfs mount-point in /etc/fstab - "mount -a" works, but not at boottime MarkSide Linux - Software 4 11-20-2005 04:30 PM
Segmentation Faults with "ls" and "mount" Mark007 Slackware 11 03-02-2005 10:45 AM
"Undeleting" data using grep, but get "grep: memory exhausted" error SammyK Linux - Software 2 03-13-2004 04:11 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 12:07 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration