LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-25-2017, 01:21 PM   #1
Molle
Member
 
Registered: Sep 2016
Posts: 60

Rep: Reputation: Disabled
Question H.264 and WEBM.VP8 dosent work in Chrome in OpenSuse ?


H.264 and WEBM.VP8 dosent work in Chrome in OpenSuse 42.3 LEAP 64 bit?

Last edited by Molle; 11-27-2017 at 09:25 PM.
 
Old 11-25-2017, 01:31 PM   #2
ondoho
LQ Addict
 
Registered: Dec 2013
Posts: 17,401
Blog Entries: 10

Rep: Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213
which version?
any error messages?
maybe: https://bugs.chromium.org/p/chromium...tail?id=731766 ???
 
Old 11-25-2017, 01:41 PM   #3
Molle
Member
 
Registered: Sep 2016
Posts: 60

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
I use the google version of Chrome.
 
Old 11-26-2017, 02:06 AM   #4
AwesomeMachine
LQ Guru
 
Registered: Jan 2005
Location: USA and Italy
Distribution: Debian testing/sid; OpenSuSE; Fedora; Mint
Posts: 5,513

Rep: Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009
You might require a browser plugin. See this: https://chrome.google.com/webstore/d...akgal?hl=en-US
 
Old 11-26-2017, 06:11 AM   #5
Molle
Member
 
Registered: Sep 2016
Posts: 60

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Youtube swtll dont work after added this plugin.
 
Old 11-26-2017, 06:56 AM   #6
ondoho
LQ Addict
 
Registered: Dec 2013
Posts: 17,401
Blog Entries: 10

Rep: Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213
Molle, your posts are short and lack basic information.
i think that's the reason why our replies are also short and non-commital.
please take some time to read the first link in my signature, then try again.
 
Old 11-26-2017, 07:05 AM   #7
Molle
Member
 
Registered: Sep 2016
Posts: 60

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
but there is no error message?
 
Old 11-26-2017, 07:12 AM   #8
Molle
Member
 
Registered: Sep 2016
Posts: 60

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by Molle View Post
................
Quote:
Originally Posted by ondoho View Post
Molle, your posts are short and lack basic information.
i think that's the reason why our replies are also short and non-commital.
please take some time to read the first link in my signature, then try again.

I cant even see you have a signature in your posts?

Anyway english is not my first language so there is alot words i dont understand specific technical english words.

Last edited by Molle; 11-27-2017 at 01:34 AM.
 
Old 11-26-2017, 07:29 AM   #9
Molle
Member
 
Registered: Sep 2016
Posts: 60

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
I dont know how to upload a screenshot to this forum because i cant find the screenshot i created anywhere on my pc.

Last edited by Molle; 11-27-2017 at 12:14 AM.
 
Old 11-26-2017, 07:33 AM   #10
ondoho
LQ Addict
 
Registered: Dec 2013
Posts: 17,401
Blog Entries: 10

Rep: Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213Reputation: 5213
Quote:
Originally Posted by Molle View Post
i cant find your signature
How to Ask a Question
 
Old 11-26-2017, 07:19 PM   #11
AwesomeMachine
LQ Guru
 
Registered: Jan 2005
Location: USA and Italy
Distribution: Debian testing/sid; OpenSuSE; Fedora; Mint
Posts: 5,513

Rep: Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009
Screenshots are in /home/user/Pictures.
 
Old 11-26-2017, 07:21 PM   #12
AwesomeMachine
LQ Guru
 
Registered: Jan 2005
Location: USA and Italy
Distribution: Debian testing/sid; OpenSuSE; Fedora; Mint
Posts: 5,513

Rep: Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009Reputation: 1009
Chrome removed H.264 support. If the plugin doesn't work, maybe it's not activated. You can try turning it on. I'm not sure how to do that in Chrome. And it could be your computer is too slow. Did it ever work on youtube?

Last edited by AwesomeMachine; 11-26-2017 at 07:22 PM.
 
Old 11-27-2017, 12:15 AM   #13
Molle
Member
 
Registered: Sep 2016
Posts: 60

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Firefox is missing these 2

H.264 AND MSE H.264

Opera is missing these 2

H.264 aND MSE & H.264

Chrome is missing these 2

WebM VP8

MSE & WebM VP9

but after disable ad blocker plus youtube and H.264 works again.

This the message i get when i try to tune a youtube video on in chrome.

Your browser does not currently recognize any videos format available, what dos this mean?

Firefox and opera works on youtube

Last edited by Molle; 11-27-2017 at 12:27 PM.
 
Old 11-27-2017, 12:41 AM   #14
Molle
Member
 
Registered: Sep 2016
Posts: 60

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
-------------------

Last edited by Molle; 11-27-2017 at 12:23 PM.
 
Old 11-27-2017, 12:43 AM   #15
Molle
Member
 
Registered: Sep 2016
Posts: 60

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
--------------

Last edited by Molle; 11-27-2017 at 12:56 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VP8 / WebM is not FLOSS due to patent cross license H_TeXMeX_H General 0 05-22-2013 11:18 AM
ffmpeg: converting mp4 to webm (vp8) hydraMax Linux - Software 3 09-24-2011 04:52 PM
LXer: MPEG LA begins search for WebM/VP8 patents LXer Syndicated Linux News 1 02-12-2011 01:04 PM
LXer: Google opens VP8 codec, aims to nuke H.264 with WebM LXer Syndicated Linux News 9 05-24-2010 03:54 PM
LXer: Statement on WebM and VP8 LXer Syndicated Linux News 0 05-20-2010 08:20 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 11:26 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration