LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 06-20-2012, 04:16 AM   #1
travalon
Member
 
Registered: Jun 2012
Location: AZ
Distribution: Mint 13, Ubuntu
Posts: 75

Rep: Reputation: Disabled
LM13, Epson workforce 520 wireless network printer was there, gone after update


I have about a weeks experience with Linux. I have searched all over for any hint as to what happened to my printer connection. LM13 detected my Epson Workforce 520 right away and installed it with the proper driver. I did an update which included grub and lost my boot capabilities. I used Boot-rescue disk to fix it and now the printer won't work. I deleted the printer from the prnting local host, uninstalled and reinstalled ALL the apropriate drivers and tried to add a new printer. No go. Please peruse my thread from the Mint forums. I ran some tests I found there and posted the results.

http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=49&t=105352

I even went ahead and did a clean install and after the update the printer quit working AGAIN....

Thank you for your thoughts.
 
Old 06-24-2012, 12:45 AM   #2
travalon
Member
 
Registered: Jun 2012
Location: AZ
Distribution: Mint 13, Ubuntu
Posts: 75

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
No body knows...... Or, they're just not saying..... Bump


Fixed it's self

Last edited by travalon; 06-24-2012 at 11:33 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Scanner not recognized on Epson Workforce 633 with Slackware 13.37 32-bit tfrei Slackware 10 12-18-2011 11:50 AM
[SOLVED] Epson Workforce 520 on Fedora 15 prints blank pages dchester11 Linux - Hardware 4 10-12-2011 12:35 PM
Scanner Drivers for Epson Workforce 635 mickeyboa Fedora 2 10-12-2011 09:22 AM
[SOLVED] Epson WorkForce 310 driver davidjr Linux - Newbie 1 09-28-2010 08:05 PM
Epson Workforce 500 on opensuse 11.2 paq7512 Linux - Hardware 2 02-07-2010 11:10 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:34 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration