LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Latest LQ Deals
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-04-2004, 04:12 PM   #1
lazychris2000
Member
 
Registered: Sep 2003
Distribution: Arch .7
Posts: 47

Rep: Reputation: 15
Epson Stylus CX6400 problems


I am running FC2 with 2.6.8-521. I bought a CX6400 back when I had Mandrake 10 and it worked flawlessly. I went to FC2 after I broke my Mandrake install. I followed the directions on linuxprinting and it worked for about 2 days, then stopped working. I've been monkeying around with it for about a week now and I got it to print a black page. It completely covers the page with black ink. I guess I'm on the right track, but something is still wrong with it. It is a USB printer, and with cups I have the folloeing settings:
Device URI: usb:/dev/usb/lp0
Model/Driver is Epson Stylus CX6400 - CUPS+Gimp-Print v4.2.6 (en) <-- there's like 12 of this in the list, so I picked the first one since they all have the exact same label.

I have configured and reconfigured it countless times to see if it was a problem with the configuration, but it hasn't worked.

this is what lsmod says:
snd_seq_oss 30657 0
snd_seq_midi_event 7105 1 snd_seq_oss
snd_seq 52689 4 snd_seq_oss,snd_seq_midi_event
udf 79429 0
ppdev 6725 0
ohci_hcd 19793 0
usb_storage 58121 0
usblp 10817 0
soundcore 7713 3 snd
parport_pc 21249 0
lp 9133 0
parport 35977 3 ppdev,parport_pc,lp
autofs4 20677 0
rfcomm 31709 0
l2cap 21061 5 rfcomm
bluetooth 40645 4 rfcomm,l2cap
ds 12869 2
yenta_socket 15937 1
pcmcia_core 51336 2 ds,yenta_socket
sunrpc 141861 1
bcm4400 38092 0
ipt_REJECT 5057 1
ipt_state 1857 2
ip_conntrack 25569 1 ipt_state
iptable_filter 2369 1
ip_tables 13889 3 ipt_REJECT,ipt_state,iptable_filter
sg 28513 0
microcode 5601 0
sd_mod 17473 0
scsi_mod 105360 3 usb_storage,sg,sd_mod
vfat 12481 0
fat 39393 1 vfat
dm_mod 47317 0
joydev 7169 0
uhci_hcd 28505 0
ehci_hcd 27973 0
button 4825 0
battery 7117 0
asus_acpi 9177 0
ac 3533 0
i830 67781 2
md5 3905 1
ipv6 217349 10
ext3 96937 1
jbd 66521 1 ext3

I don't think im missing any modules, but let me know if i am.


For the scanner:

I followed the directions for configuring sane, and it recognizes it about 50% of the time, but whether or not it recognizes it, it will not scan. Does anyone know how to help me get it to work?

I am on a Dell Inspiron 1100 with FC2, 2.6.8-521 kernel, 256MB RAM, Gnome 2.6
sane 1.0.15, cups 1.1.20-6

Thanks
Chris
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Epson CX6400 & CX6600 driver problem? Lakota Mandriva 1 06-04-2005 07:48 AM
Problems with Epson Stylus CX3200 on Suse 9.0 linuxRunner Linux - Hardware 0 08-22-2004 05:04 AM
Epson Stylus CX6400 d1l2w3 Linux - Hardware 2 07-21-2004 04:40 PM
Epson Stylus C60 Printing Problems HadesThunder Linux - Newbie 9 05-14-2004 07:19 AM
Printer Problems with CUPS and Epson Stylus Color 740 MG-Cloud Linux - Newbie 0 02-06-2004 03:34 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware

All times are GMT -5. The time now is 10:44 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration