LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-05-2005, 04:18 AM   #1
absalon
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2005
Distribution: FC2
Posts: 12

Rep: Reputation: 0
bug searches, reporting


i can open konqueror using "start here" on my kde desktop, but any time i click on any of the icons (appearance & themes, desktop, power control, system admin, etc) i get a KDE Crash Handler window.

the short description tells me that "the application konqueror...crashed and caused the signal 11 (SIGSEGV). no backtrace is available.

the window explains that it is likely due to a bug in the application then suggests sending a report for the application. i can't connect with the bugs.kde.org site suggested. the attempt keeps timing out.

is there another site or forum that might address this problem? is there anyone here who might have a suggestion for the glitch?

i also got the same crash alert when i was trying to rename an icon in konqueror.

any ideas?
 
Old 07-05-2005, 09:28 AM   #2
trickykid
LQ Guru
 
Registered: Jan 2001
Posts: 24,149

Rep: Reputation: 267Reputation: 267Reputation: 267
http://bugs.kde.org/ works for me..
 
Old 07-05-2005, 01:56 PM   #3
XavierP
Moderator
 
Registered: Nov 2002
Location: Kent, England
Distribution: Debian Testing
Posts: 19,192
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 475Reputation: 475Reputation: 475Reputation: 475Reputation: 475
But as a rule of thumb, many bugs aren't bugs. Check your syslogs and the crash handler, it may just need to be reinstalled.
 
Old 07-05-2005, 06:47 PM   #4
absalon
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2005
Distribution: FC2
Posts: 12

Original Poster
Rep: Reputation: 0
i finally connected to the site. must have been a bottleneck or something.

i looked and looked and still could not find any mention of similar behaviour.

so considering that it might not actually be a bug but a glitch in installation or some other non-programming issue...

how do i reinstall? my version of konqueror is 3.2.2-8.FC2. running on kde 3.2.2-14...

can i use yum to remove and install?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Better bug tracking/reporting software? Alternative to bugzilla? jon_k Linux - Software 1 07-11-2005 04:03 AM
different searches... gfrair Linux - Newbie 9 03-13-2005 08:15 PM
Multiple searches? genderbender Programming 7 01-30-2005 05:20 PM
Searches Thulemanden LQ Suggestions & Feedback 1 12-05-2004 11:26 AM
FC3 RPM searches Neutron1998 Fedora 1 11-17-2004 03:41 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General

All times are GMT -5. The time now is 06:26 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration