LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Zenwalk
User Name
Password
Zenwalk This forum is for the discussion of Zenwalk Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 06-25-2007, 07:16 PM   #16
ic_torres
Member
 
Registered: Nov 2005
Location: ABAP
Distribution: slackware 12.0, Vector Linux STD 6.0 and 5.8, ZenWalk 4.6.1, OpenBSD 3.9
Posts: 389

Original Poster
Rep: Reputation: 34

Quote:
Originally Posted by guth
looks like your booting with VL's kernel on ZW
do you think sir? because i just tried installing VL yesterday (once) i just tested IF same problem will occur IF other distro is installed. . .
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Soundcard problems.. [C-Media PCI CMI8738-SWIEC] UltimatePower Linux - Hardware 1 05-31-2005 04:39 AM
Getting CD audio through PCI soundcard NOT motherboard soundcard HalfDiminished Debian 0 01-11-2005 07:59 AM
PCI soundcard not detected (emu10k1, linux 2.6.9, slackware) Ben2210 Linux - Hardware 0 11-06-2004 01:36 PM
strange problem with SB PCI 16 soundcard mikew Linux - Hardware 6 11-07-2002 07:57 AM
found my pci modem in /cat /proc/pci... now what? bxb32001 Linux - Newbie 2 06-24-2001 12:43 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:57 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration