LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Other *NIX Forums > Solaris / OpenSolaris
User Name
Password
Solaris / OpenSolaris This forum is for the discussion of Solaris and OpenSolaris.
General Sun, SunOS and Sparc related questions also go here.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-02-2007, 08:32 PM   #1
rajaniyer123
Member
 
Registered: Feb 2004
Location: BARODA, GUJARAT
Posts: 257

Rep: Reputation: 30
Connectivity Timeout Issue


As I have 3 servers in my office. All are with Solaris 9. Now there was problem with one of the server in which it will become time-outs the connection after 5-6 Minutes. Please see below the case

1. When I am connecting no.1 to no.2 it works fine
2. When I am connecting no.1 to no.3 it becomes time out.

So I feel that there is problem with no.2 Server.

In the same ref I would like to know few things

1. How we can verify the network parameters of all server.
2. Which system or netwrok setting can help me to resolve this issue.

Please Suggest.

Thanks
Rajan
 
Old 11-03-2007, 01:20 AM   #2
jlliagre
Moderator
 
Registered: Feb 2004
Location: Outside Paris
Distribution: Solaris10, Solaris 11, Mint, OL
Posts: 9,486

Rep: Reputation: 354Reputation: 354Reputation: 354Reputation: 354
With what kind of connection are you expecting the timeout to occur ? What is the time-out delay ?
 
Old 11-03-2007, 06:17 AM   #3
rajaniyer123
Member
 
Registered: Feb 2004
Location: BARODA, GUJARAT
Posts: 257

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Reply

There are two kind of connections.

SSH connections which will be timed out after 5 Minutes to No.3 In case of connectivity with N0. 2 it works fine.
Also there is one SDE connection for database which also time out for No.3 & it is working fine. for No.2

Thanks
Rajan
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
modem connectivity thru USB issue crash_override_me Linux - Networking 5 10-23-2007 07:19 AM
Connectivity Issue rajaniyer123 Solaris / OpenSolaris 4 07-04-2007 10:29 AM
Internet Connectivity Issue sdr0715 Linux - General 2 09-28-2005 01:11 PM
Network Connectivity Issue EERookie Linux - Networking 2 01-30-2005 01:44 PM
internet connectivity dns issue dreamplex Linux - Networking 5 04-13-2004 08:49 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:53 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration