Visit Jeremy's Blog.
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.


  Search this Thread
Old 09-02-2004, 09:25 PM   #1
LQ Newbie
Registered: Jul 2004
Distribution: slackware
Posts: 19

Rep: Reputation: 0
xf86config is not working for me

I type xf86config and I get a unrecognised command.

Anyone have any suggestions?
Old 09-02-2004, 09:29 PM   #2
Senior Member
Registered: Aug 2003
Location: UK
Distribution: Debian SID / KDE 3.5
Posts: 2,313

Rep: Reputation: 47
Maybe you need to be root? or the command is not in your path. /usr/X11R6/bin/ is wher its usually is.
Old 09-02-2004, 09:46 PM   #3
Registered: Jul 2004
Location: Florida
Distribution: Slackware, Debian
Posts: 484

Rep: Reputation: 30
Maybe you have Slackware 10, where it's xorgconfig.


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LIRC: lircmd not working on XF86Config-4 ElChef Linux - Software 0 04-22-2005 01:07 AM
xf86config not working Cyric Slackware 8 09-29-2004 06:01 PM
XF86Config Modeline not working Smoothy Linux - Newbie 6 05-10-2004 05:29 PM
dont get it .... xf86config not working .. purpleburple Slackware 4 08-15-2002 10:48 PM
Mouse not working, XF86Config editing happybunny Linux - Newbie 2 09-24-2001 01:35 PM

All times are GMT -5. The time now is 10:34 AM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration