LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > MEPIS
User Name
Password
MEPIS This forum is for the discussion of MEPIS Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-22-2005, 08:37 PM   #1
JohnTzu
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2005
Distribution: Mepis
Posts: 10

Rep: Reputation: 0
Anyone know what's happening with the MepisLovers site?


Hey,

I was on MepisLovers.org earlier, and all of the sudden(after a back button click) everything turned to jibberish, Is the site down , or is there something wrong on my end, I'm guessing because it's just that site that it isn't me...

Any Ideas?

JohnTzu
 
Old 09-22-2005, 10:19 PM   #2
Blitzkreig75
Member
 
Registered: Aug 2005
Location: Wichita,Kansas
Distribution: Slackware 11
Posts: 71

Rep: Reputation: 15
There's definately something wrong with the site. At first, I thought it was my I.E. (I just unstalled SP2 on my window$ unit),
but then the site was all mucked-up when I giot on with my Mepis unit. I don't have a clue what's wrong, but it's not your end, that's certain.
 
Old 09-22-2005, 10:31 PM   #3
aysiu
Senior Member
 
Registered: May 2005
Distribution: Ubuntu with IceWM
Posts: 1,776

Rep: Reputation: 66
This is what is looks like for me. I'm using Firefox 1.0.7 in Linux.
 
Old 09-22-2005, 10:42 PM   #4
Blitzkreig75
Member
 
Registered: Aug 2005
Location: Wichita,Kansas
Distribution: Slackware 11
Posts: 71

Rep: Reputation: 15
That's not readable on my end. Can you read it?
 
Old 09-22-2005, 10:54 PM   #5
aysiu
Senior Member
 
Registered: May 2005
Distribution: Ubuntu with IceWM
Posts: 1,776

Rep: Reputation: 66
Quote:
Originally posted by Blitzkreig75
That's not readable on my end. Can you read it?
No. I was demonstrating how the gobbledygook appeared on my screen.
 
Old 09-22-2005, 10:57 PM   #6
Blitzkreig75
Member
 
Registered: Aug 2005
Location: Wichita,Kansas
Distribution: Slackware 11
Posts: 71

Rep: Reputation: 15
Any idea what's going on?
 
Old 09-23-2005, 05:04 AM   #7
Nix_Hard
Member
 
Registered: May 2005
Location: Australia
Distribution: MEPIS
Posts: 48

Rep: Reputation: 15
Mepislovers back up

Mepislovers back up...
 
Old 09-24-2005, 07:47 PM   #8
bluesman2333
Member
 
Registered: Dec 2003
Location: Phoenix, Az.
Distribution: Xubuntu Edgy
Posts: 330

Rep: Reputation: 30
Server sending the wrong mime type.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What is happening here? nlinecomputers Linux - Security 10 10-10-2005 01:50 PM
Mepislovers Documentation Wiki AdrianTM MEPIS 4 07-06-2005 02:01 PM
OT: IP blocked by mepislovers acanton MEPIS 1 07-04-2005 04:56 PM
MEPISlovers banning certain people? galen Linux - Distributions 10 12-15-2004 12:47 AM
What's Happening? demonfi General 4 08-16-2003 01:40 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:09 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration