LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-20-2011, 03:59 AM   #1
Novartum
Member
 
Registered: Feb 2011
Location: France
Distribution: Arch Linux
Posts: 32

Rep: Reputation: 4
Video Issue


Hello everyone,

Have run across a bit of a bizarre problem. I am running 64 bit Arch Linux with fluxbox, chromium, ATI Radeon HD 4650 (xf86-video-ati), and flashplugin-prerelease (flash-square from AUR). Flash has worked great for weeks but all of the sudden started getting laggy in fullscreen. The odd thing is that if I make the video "pop out" and manually enlarge the window to full screen it runs great. I have tried installing firefox and testing in there but this makes no difference; I likewise tried installing catalyst which only made flash crash every time I hit full screen. I have also tried uninstalling flash and joining the html5 trial on youtube; the videos do the same thing and get laggy the moment I hit full screen (but not when manually edited).

It seems to me that the issue may be with my video card. I can not think of anything that I was doing during this time period that may have caused this sudden problem (http://tinypaste.com/927e78 - the packages that have been upgraded today). Does anyone have any suggestions?

Thank you.

Last edited by Novartum; 02-20-2011 at 04:56 AM.
 
Old 02-20-2011, 11:07 PM   #2
gr8scot
Member
 
Registered: Jun 2007
Distribution: Debian
Posts: 73

Rep: Reputation: 16
Talking We can probably safely rule out chromium-libpdf

Of the upgraded packages in your screenshot, it seems to me that the likeliest culprit is flashplugin-prerelease itself. I think I would report that as a bug to the authors of that program.
 
Old 02-21-2011, 01:30 PM   #3
Novartum
Member
 
Registered: Feb 2011
Location: France
Distribution: Arch Linux
Posts: 32

Original Poster
Rep: Reputation: 4
That's actually just me removing and reinstalling flash. It's the 64 bit pre-release (flash-square) from AUR and had worked great previously.

Last edited by Novartum; 02-21-2011 at 01:31 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot install Ubuntu - Video issue (scrambled video) on install window ?? headshok2002 Ubuntu 2 06-03-2010 12:17 PM
Video/Driver Issue lisa86 Slackware 4 08-26-2008 04:06 AM
Video issue sgmr MEPIS 3 05-11-2008 07:21 AM
major video issue djrunslinux Linux - Hardware 1 02-17-2008 05:22 PM
video card issue please_help Linux - Hardware 1 02-27-2003 03:46 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:28 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration