LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 05-01-2012, 07:35 AM   #1
glennbtn
Member
 
Registered: Dec 2009
Posts: 89

Rep: Reputation: 18
Apache issue?


Hi All

I have an Ubuntu 10.4 box running as a web server. I move a Joomla install from a cpanel account to the server using fpt and sql dump. Since moving I get an error emailed by ossec and this ties in with the webpage not showing, if you refresh the page it displays

"Web server 500 error code (Internal Error)."

If I do a fresh Joomla install it works without any error so why am I getting this issue with the restored site. I need to use the restored as don't have access to the installed template anymore

Thanks
 
Old 05-01-2012, 07:59 AM   #2
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,414

Rep: Reputation: 1967Reputation: 1967Reputation: 1967Reputation: 1967Reputation: 1967Reputation: 1967Reputation: 1967Reputation: 1967Reputation: 1967Reputation: 1967Reputation: 1967
you need to refer to the log files on the server to get more information. there's clearly nothing we can say about "internal error" with no more information. Have you verified each component is working, e.g. sql?
 
Old 05-04-2012, 02:40 PM   #3
glennbtn
Member
 
Registered: Dec 2009
Posts: 89

Original Poster
Rep: Reputation: 18
Ok so everything works fine ie mysql. The page won't load the first time you access it but after a refresh works fine. The only error showing in any log is below but don't give any clues

[04/May/2012:19:33:07 +0100] "GET / HTTP/1.1" 500 413 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:11.0) Gecko/20100101 Firefox/11.0"
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issue with Apache? your_shadow03 Linux - Newbie 2 04-23-2009 11:38 PM
Apache issue plk Linux - Server 2 04-14-2008 10:30 AM
apache issue kidswipe Linux - Server 8 07-09-2007 09:16 AM
Is this an apache issue? opsraja Linux - Networking 1 03-03-2005 12:03 AM
apache issue... Robin01 Linux - Newbie 3 09-21-2003 07:12 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:17 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration