LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-06-2003, 07:02 PM   #1
aamehl
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Distribution: RH 9.0
Posts: 24

Rep: Reputation: 15
Americas Army on RH9


I recently downloaded and installed Americas Army.

When I attempt to play it crashes.

I don't even see errors (or know where to look to see what wrong.

Anyone have an idea???
Thanks
Aaron
 
Old 09-06-2003, 07:50 PM   #2
contrasutra
LQ Guru
 
Registered: Mar 2003
Location: New Jersey
Distribution: Arch Linux
Posts: 1,445

Rep: Reputation: 46
Try running it from a Command line and post the errors you get.

Also, what video card do you have? Can you play other 3D games?
 
Old 09-06-2003, 09:01 PM   #3
aamehl
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Distribution: RH 9.0
Posts: 24

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Here is the xterm output
my video card is Matrox MGA 400


Xlib: extension "XiG-SUNDRY-NONSTANDARD" missing on display ":0.0".

Backtrace:
[ 1] ./Core.so [0x4087234a]
[ 2] /lib/i686/libpthread.so.0 [0x40c5d4be]
[ 3] /lib/i686/libc.so.6 [0x40a3b5d8]
[ 4] /usr/X11R6/lib/modules/dri/mga_dri.so [0x44e77363]
[ 5] /usr/X11R6/lib/modules/dri/mga_dri.so [0x44e9fca9]
[ 6] /usr/X11R6/lib/modules/dri/mga_dri.so [0x44e7979b]
[ 7] /usr/X11R6/lib/modules/dri/mga_dri.so [0x44e7617e]
[ 8] /usr/X11R6/lib/modules/dri/mga_dri.so [0x44e777df]
[ 9] /usr/X11R6/lib/modules/dri/mga_dri.so [0x44e5d4a5]
[10] /usr/X11R6/lib/modules/dri/mga_dri.so [0x44e4fc9e]
[11] /usr/local/games/armyops/System/OpenGLDrv.so(DrawPrimitive__22FOpenGLRenderInterface14EPrimitiveTypeiiii+0x373) [0x437ff7ab]
[12] ./Engine.so(Render__12ATerrainInfoP15FLevelSceneNodeP16FRenderInterfaceP20FVisibilityInterfacePP13FDyn amicLightiPP20FProjectorRenderInfoi+0x18a0) [0x403be548]
[13] ./Engine.so(RenderLevel__FP15FLevelSceneNodeP16FRenderInterface+0x231f) [0x402f8893]
[14] ./Engine.so(Render__15FLevelSceneNodeP16FRenderInterface+0x907) [0x402d60eb]
[15] ./Engine.so(RenderLevel__FP15FLevelSceneNodeP16FRenderInterface+0x20e3) [0x402f8657]
[16] ./Engine.so(Render__15FLevelSceneNodeP16FRenderInterface+0x907) [0x402d60eb]
[17] ./Engine.so(RenderLevel__FP15FLevelSceneNodeP16FRenderInterface+0x20e3) [0x402f8657]
[18] ./Engine.so(Render__15FLevelSceneNodeP16FRenderInterface+0x907) [0x402d60eb]
[19] ./Engine.so(RenderLevel__FP15FLevelSceneNodeP16FRenderInterface+0x20e3) [0x402f8657]
[20] ./Engine.so(Render__15FLevelSceneNodeP16FRenderInterface+0x907) [0x402d60eb]
[21] ./Engine.so(Render__16FPlayerSceneNodeP16FRenderInterface+0x3ab) [0x402db247]
[22] ./Engine.so(Draw__11UGameEngineP9UViewportiPUcPi+0x3ff) [0x40210837]
[23] /usr/local/games/armyops/System/SDLDrv.so(Repaint__12USDLViewporti+0x33) [0x437c19a7]
[24] /usr/local/games/armyops/System/SDLDrv.so(Tick__10USDLClient+0x77) [0x437c03cb]
[25] ./Engine.so(Tick__11UGameEnginef+0x2c89) [0x4021734d]
[26] ./armyops-bin(wvsnprintf__FPwiPCwPv+0x7aa) [0x804ce0e]
[27] ./armyops-bin(main+0x25d7) [0x8050947]
[28] /lib/i686/libc.so.6(__libc_start_main+0xc7) [0x40a28a07]
[29] ./armyops-bin(GetFullName__C7UObjectPw+0x5d) [0x804c6e1]
Signal: SIGSEGV [segmentation fault]
Aborting.
[root@bzq-218-14-208 aamehl]#

Thanks
Aaron
 
Old 09-06-2003, 09:10 PM   #4
contrasutra
LQ Guru
 
Registered: Mar 2003
Location: New Jersey
Distribution: Arch Linux
Posts: 1,445

Rep: Reputation: 46
What driver are you using for the card?

Can you play any other 3D games?
 
Old 09-08-2003, 05:24 AM   #5
aamehl
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Distribution: RH 9.0
Posts: 24

Original Poster
Rep: Reputation: 15
not sure I am using the setup that Redhat gave me.

I s tuxracer 3d or armagetron??

There were working ok now they both are incredebly slow....

Don't know why.
Aaron
 
Old 09-08-2003, 11:15 PM   #6
hanzerik
Member
 
Registered: Jan 2002
Location: Cheyenne Wyoming
Distribution: Debian/Raspbian/Mint
Posts: 717

Rep: Reputation: 32
http://www.americasarmy.com/faq_linux.php?p=3&t=8
 
Old 09-08-2003, 11:19 PM   #7
hanzerik
Member
 
Registered: Jan 2002
Location: Cheyenne Wyoming
Distribution: Debian/Raspbian/Mint
Posts: 717

Rep: Reputation: 32
Also, make a post in here:
http://www.americasarmy.com/forum/vi...p?forum=43&226

Somebody may be able to help you. But I think its your Video card.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
americas army Gollum78 Linux - General 3 03-04-2005 05:45 AM
Americas Army dcalt21 Linux - Software 2 03-13-2004 11:09 PM
Americas-Army Robert0380 Linux - Games 18 12-01-2003 04:09 PM
americas army bm1 Linux - Games 1 11-25-2003 06:28 PM
Americas Army MrJBot Linux - Newbie 1 10-25-2003 11:58 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:00 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration