LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-11-2003, 05:37 PM   #1
red8user
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
***Unresolved Symbols***


I have installed drivers for Intel V9.2 Ham Modem
After installation on boot I get this messege
Finding Modules Dependencies: Depmode ***Unresolved Symbols*** in /lib/modules/2.4.18-14/kernel/devices/char/ham.o
Depmode ***Unresolved Symbols*** in /lib/modules/2.4.18-14/kernel/devices/char/hamcore.o

Any Ideas to resolve this problem
Help me out
Thanks
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unresolved symbols Chris McGee Slackware 3 12-28-2004 08:22 AM
unresolved symbols g.ramkumar Programming 0 11-04-2004 09:46 AM
Unresolved symbols dimi Linux - Laptop and Netbook 6 12-14-2003 07:00 PM
Unresolved symbols dimi Linux - General 3 12-08-2003 03:34 PM
unresolved symbols lord_clarence Red Hat 1 10-23-2003 09:54 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:16 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration