LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server
User Name
Password
Linux - Server This forum is for the discussion of Linux Software used in a server related context.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-28-2009, 05:51 AM   #1
tejasdarji
LQ Newbie
 
Registered: May 2009
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Server is not working in ubuntu


hi,

Can anyone help me???
sendmail not work in my system
i am working in the Ubuntu 8.04.3 LTS \n \l sysytem

mail log of system

root@u15369819:/home/tejas# tail /var/log/mail.log
Dec 28 06:40:04 u15369819 sm-msp-queue[25197]: nBO5MJuo013780: to=<Database@u15369819.onlinehome-server.com>,<tejas@gloscon.com>, ctladdr=root (0/0), delay=4+06:17:45, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=27690126, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=4.0.0, stat=Deferred: Connection refused by [127.0.0.1]


namp of the systyem

root@u15369819:/home/tejas# nmap localhost

Starting Nmap 4.53 ( http://insecure.org ) at 2009-12-28 06:44 EST
Interesting ports on localhost.localdomain (127.0.0.1):
Not shown: 1710 closed ports
PORT STATE SERVICE
22/tcp open ssh
80/tcp open http
3000/tcp open ppp
3306/tcp open mysql

Nmap done: 1 IP address (1 host up) scanned in 0.235 seconds

Restart sendmail

root@tejas:~# /etc/init.d/sendmail restart
* Restarting Mail Transport Agent (MTA) sendmail
Makefile:12: *** missing separator. Stop.

sendmail-cf package is already installed...

need help

Thanks in advance
Tejas
 
Old 12-28-2009, 05:21 PM   #2
drenalin23
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2009
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Have you looked in /var/log/maillog and /var/log/messages for more relevant information?

Please post anything you find there.
 
  


Reply

Tags
sendmail, ubuntu


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some iptables rules are not working on Ubuntu 8.10 server PossumJerky Linux - Security 1 02-04-2009 07:47 AM
Cant Get SSL working on Ubuntu Server 8.04 kustomjs Linux - Server 4 07-14-2008 12:50 AM
working with ubuntu server msound Ubuntu 3 01-09-2008 04:36 PM
Keys not working in Ubuntu server Dilleyboy Linux - Hardware 1 04-27-2007 08:32 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:07 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration