LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-17-2014, 01:32 AM   #1
awesom
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2014
Posts: 8

Rep: Reputation: Disabled
Related to wireless wimax


hello sir,
I have done with all ns2.31 installation and wimax patch.
And I started with tcl coding also.I'm working on handover delay...I can able to create 2 base station and 1 mobile station and i set traffic between sink node and ms.now when i tried to plot a graph its showing only straight line that means there is no data transfer is taking place but in nam trace its showing that packet transfer ....can u tell me what would have gone wrong????
otherwise suggest more tutorials on xgraph....
 
Old 02-18-2014, 03:05 PM   #2
TB0ne
LQ Guru
 
Registered: Jul 2003
Location: Birmingham, Alabama
Distribution: SuSE, RedHat, Slack,CentOS
Posts: 17,961

Rep: Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693
Quote:
Originally Posted by awesom View Post
hello sir,
I have done with all ns2.31 installation and wimax patch.
And I started with tcl coding also.I'm working on handover delay...I can able to create 2 base station and 1 mobile station and i set traffic between sink node and ms.now when i tried to plot a graph its showing only straight line that means there is no data transfer is taking place but in nam trace its showing that packet transfer ....can u tell me what would have gone wrong????
otherwise suggest more tutorials on xgraph....
How can we tell you what might have gone wrong, when you don't show/tell us what you DID???? And as before with your other thread, a good starting point for tutorials is Google. Putting "linux xgraph tutorials" into Google pulls up:
http://www.xgraph.org/
http://xgraphns2.blogspot.com/
http://cs-study.blogspot.com/2013/05/xgraph-in-ns2.html

...among many other examples.
 
Old 02-21-2014, 01:27 PM   #3
awesom
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2014
Posts: 8

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
sir,
here is my tcl code.... which will give u insight, what exactly I have done....
Attached Files
File Type: txt handover.txt (10.2 KB, 4 views)
 
Old 02-21-2014, 02:04 PM   #4
knudfl
LQ 5k Club
 
Registered: Jan 2008
Location: Copenhagen, DK
Distribution: pclos2016, Slack14.1 Deb Jessie, + 50+ other Linux OS, for test only.
Posts: 16,276

Rep: Reputation: 3154Reputation: 3154Reputation: 3154Reputation: 3154Reputation: 3154Reputation: 3154Reputation: 3154Reputation: 3154Reputation: 3154Reputation: 3154Reputation: 3154
# 1 .

Which "wimax" would that be ? There are at least three different wimax's.

Patch name, please.
ns231 : Probably "patch-ns-2.31-041707" ? "wimax-awg-2.6" ?


-

Last edited by knudfl; 02-21-2014 at 05:18 PM.
 
Old 02-21-2014, 03:58 PM   #5
TB0ne
LQ Guru
 
Registered: Jul 2003
Location: Birmingham, Alabama
Distribution: SuSE, RedHat, Slack,CentOS
Posts: 17,961

Rep: Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693Reputation: 3693
Quote:
Originally Posted by awesom View Post
sir,
here is my tcl code.... which will give u insight, what exactly I have done....
Spell out your words, please. And did you read/try any of the links you were given? Since you say you're only having problems with xgraph, did you read the how-to you were given?

You asked for tutorials on xgraph. You were GIVEN tutorials on xgraph...and you really need to try to look things up on your own, rather than asking people to do it for you.
 
Old 02-22-2014, 01:41 PM   #6
awesom
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2014
Posts: 8

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
reply to #4

I am using ns2.31 and ubuntu 12.04 in that I extracted wimax802.16-ns231-patch.tar.gz .
that version don't know.

I got the solution... i hadn't set client_timeout_
now its working...
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] hi, related to wimax technology awesom Linux - Newbie 7 02-11-2014 12:03 PM
[SOLVED] Intel Centrino Wireless-N + WiMAX 6150 BGN issues (gentoo-3.3.4) unassailable Linux - Hardware 1 05-13-2012 10:43 AM
[SOLVED] Wireless internet not working - Intel Corporation WiMAX/WiFi Link 6050 Series drfrostbyte Slackware 13 03-28-2011 10:07 PM
Wireless not working.. Intel Centrino Wifi/Wimax 6050 Series - Slackware 13.1 drfrostbyte Linux - Wireless Networking 2 03-28-2011 04:53 PM
weird temporary GUI freeze/lag/stuttering wireless related win32sux Linux - Laptop and Netbook 8 02-03-2007 05:23 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:48 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration