LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-06-2004, 07:03 PM   #1
trancephorm
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2004
Posts: 23

Rep: Reputation: 0
on the boot I'm getting message "PCI: Unable to reserve.." but everything is okay?


I'm getting this annoying messages, but the network is working without problems.... And I really don't know how to get rid of these "errors", please help me!

linuxfet.c : v4.04 01/10/2002
eth0: VIA VT6105 Rhine III Fast Ethernet Adapter
eth0: IO Address = 0x6200, MAC Address = 00:50:fc:c1:ac:70, IRQ = 11.
eth0: netdev_open() irq 11.
eth0: Autonegotiation result: 100Mbps full duplex mode.
eth0: Done netdev_open(), status 0c1a MII status: 786d.
via-rhine.c:v1.10-LK1.1.19 July-12-2003 Written by Donald Becker
PCI: Unable to reserve I/O region #1:100@6200 for device 00:0a.0
PCI: Unable to reserve I/O region #1:100@6200 for device 00:0a.0
via-rhine.c:v1.10-LK1.1.19 July-12-2003 Written by Donald Becker
PCI: Unable to reserve I/O region #1:100@6200 for device 00:0a.0
PCI: Unable to reserve I/O region #1:100@6200 for device 00:0a.0
via-rhine.c:v1.10-LK1.1.19 July-12-2003 Written by Donald Becker
PCI: Unable to reserve I/O region #1:100@6200 for device 00:0a.0
PCI: Unable to reserve I/O region #1:100@6200 for device 00:0a.0
via-rhine.c:v1.10-LK1.1.19 July-12-2003 Written by Donald Becker
PCI: Unable to reserve I/O region #1:100@6200 for device 00:0a.0
PCI: Unable to reserve I/O region #1:100@6200 for device 00:0a.0
via-rhine.c:v1.10-LK1.1.19 July-12-2003 Written by Donald Becker
PCI: Unable to reserve I/O region #1:100@6200 for device 00:0a.0
PCI: Unable to reserve I/O region #1:100@6200 for device 00:0a.0
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FC4 install errors, "diabling IRQ #10" "nobody cares" error message??? A6Quattro Fedora 6 07-20-2005 12:49 PM
Boot problem: "GRUB Loading stage2read Error" after installing PCI Ethernet card nsyng Fedora - Installation 1 06-06-2005 06:53 AM
Suse Linux 9.1 Pro: boot hang on "scanning pci..." paulsm4 Linux - Software 1 11-16-2004 02:54 PM
"PCI: Cannot allocate..." error message at boot FC2 ?!?! eltoro Fedora 1 10-14-2004 04:03 PM
Error at boot after GRUB : last message "apm:BIOS version 1.2 flags 0x03" OmniXBro Mandriva 2 04-10-2004 12:34 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:18 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration