LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-27-2004, 03:51 PM   #1
ivanch0
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Location: Panama
Distribution: Fedora C1
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Exclamation fedora c1 hangs up in the "hda: attached ide-cdrom driver" line - first time install


Hello Guys,

I am trying to install a fedora c1 on a proliant 1600 with 2 scsi 9.1 gig hd and 384 mb ram.
the first issue i had was the Fedora install begun normally and detected the video card as: Cirrus Logic GD544x, and when it got to the probing for the Monitor Type, it said "Unknown" and it went stuck.
I fixed it with the command:

linux apm=off skipddc nousb

But after finishing the installation and when the Fedora begins the graphical mode ( in order to ask me for the user name info ) i lost the video as if the graphic card has a trouble but it doesn't.
The only way out were to shutdown the server and when i power it back on, it never pass from the "hda: attached ide-cdrom driver" line

Right now i have no idea about what to do, so i will really appreciate if somebody can give me a hand with this because i have to make it work by this week.

Regards,

--Ivan.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fedora Core 4 wont "see" my Promise Fastrak 378 IDE-RAID array as one drive. Justinr999 Linux - Hardware 0 07-19-2005 01:30 AM
cdrom not recogonized/no hda/"special device" not found etc. thechao Debian 1 01-23-2005 04:42 PM
Will "grub-install /dev/hda" kill Windows XP MBR? Zullocrit Linux - Newbie 3 09-25-2004 09:50 AM
hda: attached ide-disk driver & lost interrupt esteeven Linux - Hardware 6 04-21-2004 06:43 AM
Slackware 9.1 - "hd* : attached ide-disk driver" Jetti Slackware - Installation 1 02-23-2004 02:12 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:56 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration