LinuxQuestions.org
Did you know LQ has a Linux Hardware Compatibility List?
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 08-21-2007, 07:19 AM   #1
chnlinux
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2007
Posts: 28

Rep: Reputation: 15
Error in tomcat deployment


Hi ,

I have made an deployment in tomcat and i got the following error after i started the service .Could any one help in this

ERROR: transport error 202: bind failed: Address already in use ["transport.c",L41]

ERROR: JDWP Transport dt_socket failed to initialize, TRANSPORT_INIT(510) ["debugInit.c",L500]

JDWP exit error JVMTI_ERROR_INTERNAL(113): No transports initializedFATAL ERROR in native method: JDWP No transports initialized, jvmtiError=JVMTI_ERROR_INTERNAL(113)

ERROR: transport error 202: bind failed: Address already in use ["transport.c",L41]

ERROR: JDWP Transport dt_socket failed to initialize, TRANSPORT_INIT(510) ["debugInit.c",L500]

JDWP exit error JVMTI_ERROR_INTERNAL(113): No transports initializedFATAL ERROR in native method: JDWP No transports initialized, jvmtiError=JVMTI_ERROR_INTERNAL(113)

Thanks in advance

Chnlinux
 
Old 08-22-2007, 09:12 PM   #2
chrism01
Guru
 
Registered: Aug 2004
Location: Sydney
Distribution: Centos 6.5, Centos 5.10
Posts: 16,225

Rep: Reputation: 2021Reputation: 2021Reputation: 2021Reputation: 2021Reputation: 2021Reputation: 2021Reputation: 2021Reputation: 2021Reputation: 2021Reputation: 2021Reputation: 2021
According to the 1st error, something is already running/bound to the port you're trying to use.
Maybe it's already running?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tomcat Admin logging error kumar.craja Linux - Server 1 08-26-2006 06:29 AM
404 error using JSP on tomcat jayn16 Programming 2 06-25-2006 01:07 PM
tomcat error on fc 4 melinda_sayang Fedora 0 06-27-2005 09:00 AM
Tomcat 5.5.7 War file deployment failure r_debussy Linux - Software 4 06-02-2005 02:45 AM
Tomcat - Web App Deployment JohnCotter Linux - Networking 2 11-09-2003 07:27 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:24 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration