LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 01-09-2002, 09:14 PM   #1
Scotty2435
Member
 
Registered: Dec 2001
Location: Waco, Texas USA
Distribution: Redhat 7.1
Posts: 232

Rep: Reputation: 30
VMWARE messed up my samba


hello, I recently installed the trial version of vmware. I answered yes to most of the installers questions some of which had to do with SAMBA. When I tried to use samba later with smbclient or smbmount it would not work anymore. I could no longer access my windows shares. It had worked perfect before. The windows computers can still see the things that samba shares. Please help, thanks.
 
Old 01-09-2002, 11:25 PM   #2
Scotty2435
Member
 
Registered: Dec 2001
Location: Waco, Texas USA
Distribution: Redhat 7.1
Posts: 232

Original Poster
Rep: Reputation: 30
anyway back at home I tried a reinstall of samba. I changed out the packages but have the same old errors here it is
[root@ingram /root]# smbmount //Richard/Richard /mnt/Richard
timeout connecting to 216.10.106.149:139
Connection to Richard failed
SMB connection failed
anyhelp would be appreciated and Richard is the name of the computer and the shared folder, thanks
 
Old 01-10-2002, 02:38 PM   #3
Scotty2435
Member
 
Registered: Dec 2001
Location: Waco, Texas USA
Distribution: Redhat 7.1
Posts: 232

Original Poster
Rep: Reputation: 30
help
 
Old 01-10-2002, 07:52 PM   #4
Scotty2435
Member
 
Registered: Dec 2001
Location: Waco, Texas USA
Distribution: Redhat 7.1
Posts: 232

Original Poster
Rep: Reputation: 30
don't worry I fixed it
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SAMBA and VMWare schneider Linux - Networking 4 10-27-2005 09:20 PM
Samba permission messed up! muppski Linux - Software 3 12-20-2004 06:07 AM
messed up samba! amanu1 Linux - Newbie 1 06-19-2004 01:42 PM
VMWare messed up my sound true_atlantis Mandriva 0 10-29-2003 12:32 AM
Messed up RH 8.0 while installing Samba Tinbeard Linux - Newbie 2 06-28-2003 06:58 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:56 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration