LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 01-26-2007, 06:28 PM   #1
ststroud
LQ Newbie
 
Registered: May 2006
Location: Greenville
Distribution: Slackware 11
Posts: 12

Rep: Reputation: 0
fontconfig - "make install" fails after


I just upgraded from X11R6 to X11R7 (7.1). I also removed my fontconfig package with pkgtool (Slackware 11 is my distro), and downloaded the latest fontconfig-2.4 to install. Strangely, "configure" and "make" run perfectly, but "make install" fails after a bit. When I run "make install" (with root privileges, of course) it stops at an error saying something about "./fontconfig-devel" not found (or something like that).
I'll post the actual error message sometime soon, but I am not using linux now, because X only shows boxes instead of letters....
Please help me figure out what this problem is.
 
Old 01-28-2007, 04:03 AM   #2
Simon Bridge
Guru
 
Registered: Oct 2003
Location: Waiheke NZ
Distribution: Ubuntu
Posts: 9,211

Rep: Reputation: 197Reputation: 197
You didn't install the development package in fontconfig? fontconfig-devel is not in your path?

Always make a note of the exact error message when it occurs.
 
  


Reply

Tags
fontconfig, x11


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
window maker "make" / "make install" problem xiekke Fedora 2 08-08-2007 10:55 AM
OpenTTD 0.4.8, "make install" fails majro Slackware 4 12-24-2006 05:55 AM
Constant errors during "make" or "make install" with SUSE 10.1 Alpha 4 TehFlyingDutchman Linux - Software 3 12-30-2005 06:25 PM
Ndiswrapper install failure - LBA-Linux "make" command fails petteril Linux - Wireless Networking 1 04-23-2005 08:22 AM
When "make install clean" ports fails everytime! Devboy *BSD 9 08-11-2004 07:46 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:03 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration