LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software > Linux - Games
User Name
Password
Linux - Games This forum is for all discussion relating to gaming in Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-27-2004, 09:21 AM   #1
the_sLiDe
Member
 
Registered: Sep 2004
Distribution: Slack 10
Posts: 155

Rep: Reputation: 30
nvidia-settings problem....


Hey guys in Linux-games. I have a problem...lol. I'm running fluxbox with slack 10. I have a script that loads my nvidia-settings at the beginning of every fluxbox session (nvidia-settings -l). However, everytime i load Enemy Territory (et), it goes back to my hardware default settings (which are too dark for me to see anything). This is really annoying, help me plz lol.
 
Old 10-28-2004, 08:19 AM   #2
the_sLiDe
Member
 
Registered: Sep 2004
Distribution: Slack 10
Posts: 155

Original Poster
Rep: Reputation: 30
bump
 
Old 10-28-2004, 11:16 AM   #3
Mike Blick
Member
 
Registered: May 2002
Location: Los Angeles
Distribution: Mandrake 10, LFS 4.1
Posts: 179

Rep: Reputation: 30
If it's just to dark you can correct that with the xgamma command.

Example: $xgamma -gamma 1.5

(Where 1=default.)
 
Old 10-29-2004, 05:01 PM   #4
the_sLiDe
Member
 
Registered: Sep 2004
Distribution: Slack 10
Posts: 155

Original Poster
Rep: Reputation: 30
dosen't work....i'm in fluxbox wit slack 10.
 
Old 11-01-2004, 12:14 PM   #5
the_sLiDe
Member
 
Registered: Sep 2004
Distribution: Slack 10
Posts: 155

Original Poster
Rep: Reputation: 30
bump (i put the brightness in the game to the max....but i still can only see 12 bars...)
 
Old 11-01-2004, 06:24 PM   #6
the_sLiDe
Member
 
Registered: Sep 2004
Distribution: Slack 10
Posts: 155

Original Poster
Rep: Reputation: 30
i guess no one has solution...ah well... (i guess i'll have to buy a monitor or something lol)
 
Old 11-01-2004, 10:27 PM   #7
Mike Blick
Member
 
Registered: May 2002
Location: Los Angeles
Distribution: Mandrake 10, LFS 4.1
Posts: 179

Rep: Reputation: 30
The x gamma solution works. You should try to find out why it doesnt on your installation....
 
Old 11-02-2004, 03:26 PM   #8
the_sLiDe
Member
 
Registered: Sep 2004
Distribution: Slack 10
Posts: 155

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Hmm...you sure it dosen't reset when u open the game up?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Incorrect video settings? Nvidia Geforce 440 J--Lew Linux - Newbie 1 10-23-2005 07:25 AM
Can't find NVIDIA-Settings.desktop in Kubuntu 5.4 TitaniumTaz Ubuntu 1 08-08-2005 10:55 AM
xinit file - how do I load nvidia-settings on boot? Joe Belmaati Linux - Newbie 0 11-16-2004 12:56 AM
Nvidia and XFree86 settings jsin Linux - Newbie 1 10-24-2004 04:46 PM
Is their a Nvidia Card display-settings dialog or utility somewhere (fedora) FocusedWolf Linux - Newbie 4 02-25-2004 12:13 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:05 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration