LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions
User Name
Password
Linux - Distributions This forum is for Distribution specific questions.
Red Hat, Slackware, Debian, Novell, LFS, Mandriva, Ubuntu, Fedora - the list goes on and on... Note: An (*) indicates there is no official participation from that distribution here at LQ.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-06-2013, 01:04 AM   #1
Timothy Miller
Senior Member
 
Registered: Feb 2003
Location: Arizona, USA
Distribution: Debian, Fedora, Mageia mostly
Posts: 1,331

Rep: Reputation: 252Reputation: 252Reputation: 252
Anyone use Frugalware on a Dell e5500?


Just wondering, I installed this today, and in a completely opposite direction of, well, almost every other distro in existence, it sees and works with my wireless out of the box (Intel somethingortheother), but absolutely refuses to even SEE my wired connection during installation.

Stable installation. Tried to install current, but the installer choked and died.
 
Old 05-06-2013, 08:57 PM   #2
rokytnji
Senior Member
 
Registered: Mar 2008
Location: Waaaaay out West Texas
Distribution: AntiX 15 , Slackel 14.1, ChromeOS
Posts: 4,021
Blog Entries: 19

Rep: Reputation: 1384Reputation: 1384Reputation: 1384Reputation: 1384Reputation: 1384Reputation: 1384Reputation: 1384Reputation: 1384Reputation: 1384Reputation: 1384
Quote:
Anyone use Frugalware on a Dell e5500?
No.

But at their site they say

Quote:
Current known issues include network not working after initial install.
For now, run netconfig after logging in as root. This should work as a
temporary fix until we can implement the netconfig replacement.
http://frugalware.org/
 
Old 05-06-2013, 10:47 PM   #3
Timothy Miller
Senior Member
 
Registered: Feb 2003
Location: Arizona, USA
Distribution: Debian, Fedora, Mageia mostly
Posts: 1,331

Original Poster
Rep: Reputation: 252Reputation: 252Reputation: 252
This isn't AFTER install, this is during the install that it has odd behavior.

The install won't actually boot after finishing, just sets after it finishes doing a fsck and never continues.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dell latitude E5500 sound and system beeps issues. classic Linux - Laptop and Netbook 4 11-16-2010 12:37 PM
Dell latitude E5500 sound and system beeps issues. classic Linux - Hardware 0 11-10-2010 11:56 PM
Anyone use Frugalware? Indy452 Linux - General 1 02-20-2009 04:59 AM
frugalware lestoil Slackware 4 08-06-2005 12:00 AM
frugalware lestoil LQ Suggestions & Feedback 7 08-04-2005 04:44 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:43 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration