LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-16-2004, 04:53 PM   #1
Cliekid
Member
 
Registered: May 2004
Location: New York
Distribution: Yoper v2 / Novell Linux Desktop 9
Posts: 71

Rep: Reputation: 15
Realtek AC97 Sound Issues..


Hey,

I recently took SuSE 9.1 off of my system for Fedora Core 3. I did this because in FC2, things worked *cough* Sound *cough*.

Fedora booted, recognized eth0, my graphics cards, it installed smoothly, etc, etc. Right when I thought I was safe - wham. No sound.

I go into the mixer and turn up the sound for the speaker output (I needed to turn up the alternate one), and sound worked. Or so I thought :-)

It turns out sounds repeat themselves under ALSA, OSS, and ARTS. Especially in Gaim, if someone sent a message. All I would get for about a minute is a 2 to 5 second segment of a sound, repeating itself over and over. Then, it would move on the next 2-5 second segment until the sound completed.

I've only had this once before, on SuSE 9.1 (But it didnt happen on the install before, and a re-install fixed it.)

Has anyone had a similar problem? I need sound, its vital to my being (Must..listen..to Supertramp...), and I know FC2 had it working, so whats the deal? =P

Any help would be appreciated.

Thanks!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Realtek ALC650 AC97 On-Board Sound Lotmr Linux - Software 6 01-31-2007 11:26 PM
Realtek AC97 and SuSE (sound stuck in a loop) hotspace Suse/Novell 4 12-14-2004 01:41 PM
Help needed: Configuring sound card: REALTEK AC97 Audio Estel Elessar Linux - Hardware 12 11-11-2004 06:42 PM
Issues with Suse 9.1 Pro and ac97 sound - help! Courthold Linux - Hardware 1 05-30-2004 08:35 PM
No sound( Realtek Ac97 codes) in mandrake9.1 chokecherry Linux - Hardware 0 11-17-2003 10:32 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:08 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration