LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 01-21-2009, 02:46 AM   #1
messy2010
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2009
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Smile how to use "xgraph" in the scripts shells with ns2.33 in fc9


the ns2.33 is working in fc9 but the graph of scripts is not appear on the monitor. please ,help me.
 
Old 01-21-2009, 03:56 AM   #2
knudfl
LQ 5k Club
 
Registered: Jan 2008
Location: Copenhagen, DK
Distribution: pclos2014, Slack14.1 DebWheezy, +50+ other Linux OS, for test only.
Posts: 13,522

Rep: Reputation: 2503Reputation: 2503Reputation: 2503Reputation: 2503Reputation: 2503Reputation: 2503Reputation: 2503Reputation: 2503Reputation: 2503Reputation: 2503Reputation: 2503
Welcome to Linux Questions.

man xgraph
http://hpux.connect.org.uk/hppd/hpux...-12.1/man.html

Xgraph documentation
http://www.xgraph.org/

Example, using the 'xgraph' inside ns-allinone :
'cd ns-allinone-2.33/xgraph/'
'./xgraph examples/xgtest.xg'
( using example file in 'ns-allinone-2.33/xgraph/examples/' )
....

Last edited by knudfl; 01-21-2009 at 04:03 AM.
 
1 members found this post helpful.
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Creating "RHEL" Kick-start ks.cfg on FC9 knockout_artist Fedora 1 12-11-2008 11:31 PM
Seeking for "Synchronise" and "patients" projects/scripts of Visual Basic LAN-Dominator.nl Programming 2 07-05-2008 07:21 PM
FC9: yum freezes on "Setting up Update Process" rarsa Fedora 6 06-09-2008 12:36 PM
ps -A|grep "sh" adds shells? slinky2004 Linux - General 2 09-13-2005 07:32 PM
Why do scripts like "./install" and "./configure" not work for me? engineerwell Linux - Newbie 2 02-05-2004 07:09 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:17 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration