LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-05-2004, 06:39 AM   #1
engineerwell
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2004
Distribution: SuSE Linux 9.0
Posts: 12

Rep: Reputation: 0
Why do scripts like "./install" and "./configure" not work for me?


I have installed kernel and build applications with YAST2.

When I try to follow the instructions to build and load modules most have the above types of commands. All I get is "No such file or directory".

I appear to have missed something fundamental. Any ideas?
 
Old 02-05-2004, 06:51 AM   #2
michaelk
Moderator
 
Registered: Aug 2002
Posts: 11,923

Rep: Reputation: 747Reputation: 747Reputation: 747Reputation: 747Reputation: 747Reputation: 747Reputation: 747
Does the current working directory contain a configure script?
 
Old 02-05-2004, 07:09 AM   #3
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,406

Rep: Reputation: 1965Reputation: 1965Reputation: 1965Reputation: 1965Reputation: 1965Reputation: 1965Reputation: 1965Reputation: 1965Reputation: 1965Reputation: 1965Reputation: 1965
the scripts are just plain not there.... you only use configure scripts to set up source code to be compiled. possibly you're actually just in the wrong directory.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"bad interpreter : no such file or directory" when configure "flex" acer_peri Linux - Software 10 11-10-2010 01:19 AM
Can't install "glibmm" library. "configure" script can't find "sigc++-2.0&q kornerr Linux - General 4 05-10-2005 02:32 PM
"<" ">" Keyboard keys on Toshiba Satellite 1005-s157 dont work RodCas Linux - Laptop and Netbook 1 05-08-2004 04:22 PM
i just finished typing "./configure" and "make" in mplayer directory... kublador Linux - General 4 02-22-2003 03:12 PM
<input type="button" disabled="true" > does not work in ns4.7 or 4.9 cybercop12us Programming 2 11-29-2002 08:31 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:34 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration