LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Ubuntu
User Name
Password
Ubuntu This forum is for the discussion of Ubuntu Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-31-2007, 05:01 AM   #1
solar1951
Member
 
Registered: May 2005
Location: France
Distribution: Ubuntu Feisty and Mint Cassandra
Posts: 86

Rep: Reputation: 15
Xubuntu Gutsy installation problem


Trying to install Xubuntu Gutsy on an old Toshiba Portege with 128Mb Ram which was running Feisty.
Installed with "alternative" CD and everything looks fine. Remove Cd and boot into new system and great, things work as they should - impressive !

Shutdown and reboot and problems !

System hangs at "searching for hardware drivers" and from then on takes forever to load. When loaded - eventually - system is unresponsive and has video lag. Xorg is correct and has correct driver and screen res.

Any ideas as what could be going wrong ?

I have tried re-installing several times with exactly the same issue of apparently unable to find hardware drivers.

I have reverted to Feisty which runs fine but would like to know why this occurs with Gutsy install.
 
Old 11-06-2007, 12:32 PM   #2
jessica_lilly
Member
 
Registered: Oct 2007
Posts: 133

Rep: Reputation: Disabled
have you though some how your operating system could have become currupt i would suggest repering it or re-installing it. this may not be wrong but its what i would assume have you though about going in to safe mood and seeing if you can find the problem
 
Old 11-06-2007, 07:17 PM   #3
solar1951
Member
 
Registered: May 2005
Location: France
Distribution: Ubuntu Feisty and Mint Cassandra
Posts: 86

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Quote:
Originally Posted by jessica_lilly View Post
have you though some how your operating system could have become currupt i would suggest repering it or re-installing it. this may not be wrong but its what i would assume have you though about going in to safe mood and seeing if you can find the problem
I have tried reinstalling and running safe mode - like 3 times in all !!!- anyway back to 7.04 without the hassle. I seem to be not alone with these "type" of problems but mine is solved by "going back in time"
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xubuntu 6.06.1-alternate-i386 installation problems rm_-rf_windows Ubuntu 16 09-19-2007 07:21 PM
LXer: Xubuntu Gutsy Tribe 5 -- first impressions LXer Syndicated Linux News 0 08-31-2007 12:50 PM
Xubuntu Installation messed Zeptus Ubuntu 1 05-27-2007 07:31 AM
LXer: Ubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) Release Dates and Mark Shuttleworth About Gutsy LXer Syndicated Linux News 0 04-12-2007 05:31 PM
Xubuntu Installation Help! Pranthan Ubuntu 1 02-04-2007 05:32 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Ubuntu

All times are GMT -5. The time now is 01:28 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration