LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-14-2018, 06:36 PM   #1
maschelsea
Member
 
Registered: Dec 2016
Distribution: Slackware 64bit 14.2
Posts: 274

Rep: Reputation: Disabled
Chromium unusable


Hi. I run Slackware 14.2 64, if that matters. I installed Chromium some time ago so that I could access my church's bulletins sent through MailChimp. Anyway, I got a new newsletter from my church last night. Every time I start up Chromium to go download the pdf for the bulletin, Chromium starts, and the display is all messed up. I've been trying this all afternoon today. At this moment, the easiest way to describe Chromium is as a blank window with no visible controls in it. I am attempting at this moment to reinstall chromium, but I have a feeling that even if it (ever) finishes building it will not help. Can anyone here offer any advice as to how to resolve this issue? Thanks in advance to all who can offer advice in dealing with this issue.

I installed chromium through sbopkg. I'm not sure what version of chromium I'm currently installing, but I'll let you know when it finishes. It's been on [20466/20467] for a really long time. Did I mention that this machine is dying?

Last edited by maschelsea; 06-14-2018 at 06:54 PM.
 
Old 06-14-2018, 06:39 PM   #2
maschelsea
Member
 
Registered: Dec 2016
Distribution: Slackware 64bit 14.2
Posts: 274

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
UPDATE: The same problem seems to be affecting my xscreensaver. It's set to glslideshow, if that helps...
 
Old 06-14-2018, 06:56 PM   #3
maschelsea
Member
 
Registered: Dec 2016
Distribution: Slackware 64bit 14.2
Posts: 274

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Hey! My screensaver is back!
 
Old 06-14-2018, 07:02 PM   #4
maschelsea
Member
 
Registered: Dec 2016
Distribution: Slackware 64bit 14.2
Posts: 274

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
I don't know how, but Chromium is opening correctly now and I was able to get my bulletin downloaded. I guess this one gets marked [WORKSFORME]
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Chromium Printing: having issues with print output in chromium incorrigible_bachelor Linux - Software 2 11-14-2017 10:01 AM
[SOLVED] LFS chromium is much bigger and starts slower than Gentoo chromium hariskar Linux From Scratch 4 11-11-2017 12:08 AM
Switching to Chromium re the Chrome 32 bit fiasco, Chromium freezes all the time Clived Linux Mint 3 01-29-2016 04:37 PM
LXer: Google Chrome/Chromium crashy Flash problems (and a solution for Chromium in Linux) LXer Syndicated Linux News 0 03-06-2011 03:40 AM
LXer: Running The Chromium Browser On Ubuntu 8.04 With CrossOver Chromium LXer Syndicated Linux News 0 10-09-2008 04:21 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 09:45 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration